επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκε κύκλωμα διευκόλυνσης παράνομων αλλοδαπώνΕξιχνιάστηκε, χθες, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, κύκλωμα διευκόλυνσης παράνομα εισερχόμενων αλλοδαπών στη χώρα μας.
Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, τρεις υπήκοοι Συρίας (ένας άνδρας και δυο γυναίκες) ηλικίας 66, 63 και 29 ετών, καθώς και ένας 45χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της διευκόλυνσης – μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών και παράνομης εισόδου διαμονής στη χώρα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συλλογής, ανάλυσης και αξιολόγησης στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο Αλβανός είχε ενοικιάσει τρία διαμερίσματα στην πόλη της Ρόδου, εκ των οποίων δύο στον 66χρονο Σύριο κατηγορούμενο, με σκοπό την παράνομη φιλοξενία μη νόμιμων μεταναστών που θα εισέρχονταν τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας.
Ακολούθως, οι δυο κατηγορούμενες με τη βοήθεια και επ’ αμοιβή του 45χρονου ημεδαπού παρέλαβαν από την Κρεμαστή Ρόδου και μετέφεραν στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα 10 υπηκόους Συρίας, που είχαν μόλις αποβιβαστεί παράνομα σε παραλιακή περιοχή, προκειμένου να αποφευχθεί ο εντοπισμός τους από τις διωκτικές αρχές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ για τους παράτυπους μετανάστες εφαρμόστηκε η διοικητική διαδικασία.

ερτ

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης:
Η κεφαλή της νοσηλευτικής υπηρεσίας βασιζόμενη σε λόγια των αυλικών, χωρίς
να διασταυρώσει τα λεγόμενα των "ρουφιανων της" κατηγορεί υπαλλήλους και
τους στέλνει στον ψυχίατρο συμφωνα με τα λεγόμενά της γιατι στο ΓΝΡΟΔΟΥ θα
γινεται οτι λεει αυτη και κανενας αλλος . Κι όλα αυτά για να καλύψει
σκάνδαλα των δικών παιδιών!!!
ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης