ροή ειδήσεων

Περού: Επιστήμονας παρουσίασε πέντε «μούμιες εξωγήινων» - ισχυρίζεται ότι είναι αληθινές



«Φωτιά» στο διαδίκτυο και στις θεωρίες συνωμοσίας που βλέπουν το φως κατά καιρούς, σχετικά με το αν εξωγήινοι έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας, βάζει ένας επιστήμονας από το Περού, ο Δρ. Edson Vivanco ο οποίος παρουσίασε επίσημα αυτό που ο ίδιος αποκαλεί ως «μούμιες εξωγήινων» 1.700 ετών!






Πρόκειται για 5 μουμιοποιημένα σώματα, που εικάζεται ότι βρέθηκαν σε σπήλαιο, κοντά στην πόλη Nazca του Περού, εκεί όπου υπάρχουν τα παράξενα -και ανεξήγητα επαρκώς από την επιστήμη- αγρογλυφικά τα οποία φαίνονται μόνο από πολλά μέτρα ύψος!


Οι μούμιες εικάζεται ότι βρέθηκαν κοντά στη μυστήρια περιοχή της Nazca, όπου έχουν χαραχτεί -άγνωστο από ποιον- δεκάδες αγρογλυφικά, ορατά μόνο από πολλά μέτρα ύψος!


Η ανακάλυψη έγινε τον περασμένο Ιούνιο, και αφορά σε 5 μούμιες πλασμάτων με μακρόστενο κεφάλι και τρία δάχτυλα στα χέρια, που δεν «παραπέμπουν σε ανθρωποειδή», όπως αναφέρει ο Δρ. Edson Vivanco.





Αρκετοί επιστήμονες έσπευσαν να δηλώσουν ότι πρόκειται για «ψεύτικες» μούμιες, όμως ο Δρ. Vivanco επιμένει ότι «υπάρχουν αρκετά στοιχεία και λεπτομέρειες που υποδεικνύουν ότι οι μούμιες είναι αληθινές. Μέχρι τώρα οι έρευνές μας σε αυτό συγκλίνουν. Εάν δεν ήταν, θα ήμουν ο πρώτος που θα το έλεγα», τονίζει. «Το να κατασκευάσεις ένα κρανίο με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πάρα πολύ δύσκολο», υπογραμμίζει.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου έγινε στο Περού, παρουσιάστηκαν τα σώματα και με ακτίνες Χ, ώστε να φαίνεται το εσωτερικό τους.







Δείτε τα βίντεο και... βγάλτε τα συμπεράσματά σας:


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *