ροή ειδήσεων

Πρόεδρος αστ. υπαλλήλων Δωδεκανήσου: «Στα περιπολικά μας δεν νιώθουμε ασφαλείς!»



«Προσπαθούμε να κάνουμε ελάχιστες μετακινήσεις. Χρησιμοποιούμε τα ελάχιστα πετρελαιοκίνητα περιπολικά που έχουμε ανά υπηρεσία».

Στην παραδοχή ότι τα περιπολικά στα Δωδεκάνησα έχουν μεγάλα προβλήματα, από έλλειψη βενζίνης μέχρι... ανυπαρξία ελέγχων ΚΤΕΟ» προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος των Αστυνομικών των Δωδεκανήσων Μανώλης Ανδρουλάκης.

«Προσπαθούμε να κάνουμε ελάχιστες μετακινήσεις. Χρησιμοποιούμε τα ελάχιστα πετρελαιοκίνητα περιπολικά που έχουμε ανά υπηρεσία. Το 70% του στόλου είναι βενζινοκίνητα. Αποφεύγουμε τις μετακινήσεις! Προβλήματα υπάρχουν και με τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ» τονίζει.

Όπως υπογράμμισε: «Το πρόβλημα έχει προκύψει με το πρατήριο καυσίμων που μας εφοδιάζει. Το κράτος χρωστάει στον επιχειρηματία καύσιμα ενός χρόνου περίπου. Μας είχε ειδοποιήσει αρκετές φορές ότι θα σταματήσει να δίνει βενζίνη και είχε κάνει έκκληση στο δημόσιο να του δώσουν κάποιο ποσό γιατί αναγκάζεται να πληρώνει μετρητοίς τα καύσιμα!»

Για την κατάσταση των περιπολικών της αστυνομίας πρόσθεσε, επίσης: «Δυστυχώς όταν μπαίνουμε στα περιπολικά μας δεν νιώθουμε ασφαλείς. Πολλά περιπολικά μας αν τα περάσουμε τον πιο απλό έλεγχο του ΚΤΕΟ, τα περισσότερα από αυτά θα κοπούν! Οπότε καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκονται».

http://newpost.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *