ροή ειδήσεων

Δυο κορίτσια άδειασαν το ταμείο μαγαζιού στη Ρόδο



Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά 250 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα τις δράστιδες

Δήθεν για να ψωνίσουν μπήκαν σε ένα κατάστημα στη Ρόδο δυο νεαρά κορίτσια, αλλά δεν είχαν σκοπό να αφήσουν χρήματα στον ιδιοκτήτη του. Αντίθετα, είχαν σχεδιάσει να του… αρπάξουν κι αυτά που είχε στην ταμειακή μηχανή!


Όσο η μια από αυτές, που είναι ανήλικη μόλις 15 χρόνων, κρατούσε απασχολημένο τον καταστηματάρχη ζητώντας του να της δείξει διάφορα εμπορεύματα, η 18χρονη φίλη της πλησίασε αθόρυβα στο ταμείο και έβαλε «χέρι» στο συρτάρι, αρπάζοντας όσα χρήματα υπήρχαν μέσα. Αμέσως μετά, έφυγαν και οι δυο.


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά 250 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα τις δράστιδες, βρήκαν τα χρήματα πάνω τους και του τα επέστρεψαν. Οι δυο νεαρές οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενες για κλοπή, ενώ σε βάρος των γονέων της 15χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *