ροή ειδήσεων

Συναγερμός στη Ρόδο για φάρσα με φίδι… «μαϊμού»!



Ακριβά θα πληρώσει την έμπνευσή του να κάνει φάρσα στους συναδέλφους του ένας υπάλληλος ξενοδοχείου που ισχυρίστηκε ότι είχε δει... κόμπρα

Ακριβά θα πληρώσει την έμπνευσή του να κάνει φάρσα στους συναδέλφους του ένας υπάλληλος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου εργάζονται στην ανατολική Ρόδο κυκλοφορούσε μια… κόμπρα, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν όλες οι υπηρεσίες του νησιού!


Ο φαρσέρ έκρυψε σε μια από τις αποθήκες ιματισμού ένα… παιχνίδι που αγόρασε από γνωστό πολυκατάστημα, το οποίο έμοιαζε με κόμπρα και το έβγαλε φωτογραφία με το κινητό του. Όταν το έδειξε στους υπόλοιπους εργαζόμενους, το πρωί της περασμένης Κυριακής, εκείνοι τηλεφώνησαν άμεσα στην Πυροσβεστική, στο Δασαρχείο και την Αστυνομία, οι οποίες ενημέρωσαν και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου!


Αμέσως ξεκίνησαν εξονυχιστικές έρευνες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα, αλλά ο δράστης του κακόγουστου αστείου είχε προλάβει να εξαφανίσει την «κόμπρα», χωρίς να πει σε κάποιον ότι επρόκειτο για πλάκα.
Ο συναγερμός έληξε όταν έφτασε στο ξενοδοχείο ειδικός ο οποίος είδε προσεκτικά την επίμαχη φωτογραφία και διαπίστωσε ότι το ερπετό ήταν… «μαϊμού»! Σύμφωνα με τη Ροδιακή, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου θα ασκήσει δίωξη σε βάρος του φαρσέρ για άσκοπη κινητοποίηση των αρχών.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *