ροή ειδήσεων

Μήνυση κατά του Τσιάρτα κατέθεσε το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών



Μήνυση κατά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα κατέθεσε το Σάββατο το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, δια της προέδρου του Μαρίνας Γαλανού. Αφορμή η ανάρτηση του κ. Τσιάρτα στα κοινωνικά δίκτυα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ.: Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους, να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών θιγόμενο από τις ανωτέρω δηλώσεις κατέθεσε μέσω της προέδρου του μήνυση κατά του κ. Τσιάρτα αλλά και κατά όσων είχαν εκτοξεύσει το τελευταίο διάστημα και πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου απειλές κατά της ζωής της κ. Γαλανού.

Σύμφωνα με την κ. Γαλανού η μήνυση κατατέθηκε επί της βάσης του αντιρατσιστικού νόμου και άλλων διατάξεων του Ποινικού Κώδικα «κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή τη ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση», σημειώνει.

in.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/10/17 09:50

    επειδή κάποιος είπε την αλήθεια , επειδή είπε αυτό που αισθάνεται πέσανε όλοι να τον φάνε. Αυτούς που προσβάλουν την δική μας προσωπικότητα , την δική μας οικογένεια , την δική μας θρησκεία , και όλη την ημέρα στην τηλεόραση προσπαθούν να μας πείσουν να δεχθούμε τις ανωμαλίες που μας σερβίρουν , αυτούς ποιός θα τους κάνει μύνηση. Ποιός θα δικάσει αυτούτς που έχουν οργανωμένο σχέδιο να καταστρέψουν την Κοινωνία και τα παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *