ροή ειδήσεων

Τιμητικές διακρίσεις σε επιφανείς λάτρεις της Ρόδου



Η αντιδήμαρχος κα Χατζηλαζάρου με τον βαρόνο Alexander Lotocki de Veligost και τη σύζυγο του Susan Sigda Lotocki de Veligost


Λάτρεψε τη Ρόδο από την πρώτη φορά που την αντίκρισε, το μακρινό 1969, η μικρή Susan Sigda, όταν ο πατέρας της Raymond Sigda ήλθε στο νησί για να εργασθεί στον σταθμό «Φωνή της Αμερικής», όπου και διετέλεσε διευθυντής επί δεκαετίες.

Ο συναισθηματικός δεσμός της με το νησί παρέμεινε αναλλοίωτος και με το πέρασμα των χρόνων έχει δημιουργήσει στενές φιλικές σχέσεις με Ροδίτες, έχει έλθει στη Ρόδο δεκάδες φορές με την δική της πλέον οικογένεια, τον σύζυγο της βαρόνο Alexander Lotocki de Veligost και την κόρη της Izabelle.

Η κα Susan Sigda Lotocki de Veligost μιλάει άπταιστα ελληνικά καθώς έχει φοιτήσει σε ελληνικά σχολεία, όλη η οικογένεια λατρεύει τη Ρόδο και το δείχνει, έχει διατηρήσει τις φιλίες των παιδικών της χρόνων και έχει αποκτήσει πολλούς νέους φίλους στο νησί. Η οικογένεια επισκέφθηκε ολόκληρο το νησί, με την κόρη Izabelle που είναι και ερασιτέχνης φωτογράφος, να αποτυπώνει με τον φακό της τις ομορφιές του τόπου. Η κα Susan, ο σύζυγος και η κόρη της έχουν εντυπωσιασθεί από την νέα εικόνα της Ρόδου με τα πολυτελή ξενοδοχεία της Νότιας Ρόδου, την τουριστική ανάπτυξη και την αξιοποίηση των αρχαιοτήτων του νησιού.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου για να τιμήσει τους φίλους του νησιού που επισκέπτονται τη Ρόδο επί σειρά ετών, βράβευσε την οικογένεια του βαρόνου Alexander Lotocki de Veligost και Susan Sigda, καθώς και πολλούς άλλους φίλους του νησιού από την Γερμανία, Αγγλία, Δανία και Νορβηγία, που λατρεύουν τη Ρόδο και τους ανθρώπους της και αρκετοί εξ αυτών έχουν έλθει στο νησί 70 και 50 φορές.

Μαζί με τις τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στους φίλους του νησιού και ροδίτικα αναμνηστικά δώρα, που πήραν με συγκίνηση, ευχαριστώντας την αντιδήμαρχο αλλά και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου, τη διευθύντρια κα Βεατρίκη Σέρβου, τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κ. Κώστα Χατζίκο και την προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου, με τους οποίους συνομίλησαν και μοιράσθηκαν αναμνήσεις και εντυπώσεις όλων των ταξιδιών τους στη Ρόδο.

Οι φίλοι του νησιού στους οποίους απονεμήθηκαν οι τιμητικές διακρίσεις είναι: ο κ. Klaus Reddien από τη Γερμανία που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 70 φορές και συνοδεύονταν στην εκδήλωση από τον κ. Θαρρενό Μοντάνο, το ζεύγος κ. και κας Lothar και Ute Hubner, συνταξιούχοι, επίσης από τη Γερμανία, που έχουν έλθει στο νησί 50 φορές και διαμένουν στο ξενοδοχείο Lindos Princess, η συμπατριώτισσα τους κα Elizabeth Schulz που έχει επισκεφθεί το νησί 41 φορές, διαμένει στο ξενοδοχείο Aldemar Amilia Mare και συνοδευόταν στην εκδήλωση από τον αναπληρωτή διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Τσαμπίκο Τάραλλη και τον έναν από τους ιδιοκτήτες κ. Ιάκωβο Παπαδόπουλο- Μαχαιρά.

Βραβεύθηκαν επίσης: το ζεύγος κ. Isaac και κας Margaret Bainbridge από την Αγγλία, που έχουν έλθει στη Ρόδο 32 φορές, διαμένουν στο Vaggelis Apartments στη Λίνδο και συνοδεύονταν από τον κ. Νεκτάριο Καλογήρου, ο κ. και η κα Torben και Nielsen Christiansen από τη Δανία, που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο 12 φορές μέχρι τώρα και μένουν στο ξενοδοχείο Mythos Beach Resort, η οικογένεια των Arild και Marianne Steine με την κόρη τους Agapi- Maria από τη Νορβηγία, που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο περισσότερες από 70 φορές, μένουν στο ξενοδοχείο Mythos Beach Resort και συνοδεύονταν στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων από τον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Σταύρο Παναγίδη και την αντιπρόσωπο του ταξιδιωτικού γραφείου Apollo Resor.

Τέλος, τιμήθηκαν το ζεύγος κου και κας David και Pamela Morgan από την Αγγλία, φίλοι της Ρόδου οι οποίοι έχουν επισκεφθεί το νησί περισσότερες από 50 φορές και μένουν στ΄ Αφάντου, ο κ. David και η κα Sheila Bond, επίσης από την Αγγλία, που μένουν και εκείνοι στ΄ Αφάντου, έχουν έλθει στο νησί 26 φορές, το ζευγάρι από την Γερμανία κ. Eric και κα Nicole Rosenkranz που έχουν έλθει στη Ρόδο 21 φορές και συνοδεύονταν από τον κ. Δημοσθένη Ζήσιμο.

Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν από την αντιδήμαρχο κα Χατζηλαζάρου και στην οικογένεια του κ. Michael Kostler και της κας Sandra Kostler με την κόρη τους Marie, από την Γερμανία, που έχουν επισκεφθεί το νησί περισσότερες από 16 φορές, διαμένουν στο ξενοδοχείο Atlantica Mikri Poli στα Κολύμπια και συνοδεύονταν από τον κ. Στέφανο- Τσαμπίκο Στεφανάκη και πολλούς φίλους.


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *