ροή ειδήσεων

Νέες προκλητικές φωτογραφίες από το «άτακτο ζευγάρι» της Ρόδου -Γυμνός μπροστά σε ΑΤΜ ο γαμπρός [εικόνες]



Ήθελαν μια... σπέσιαλ φωτογραφία για να θυμούνται τον γάμο τους και προκάλεσαν σάλο. Τώρα, νέες προκλητικές φωτογραφίες από τη... δράση τους στη Ρόδο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος, φυσικά, για το αποκαλούμενο και «άτακτο ζευγάρι» της Ρόδου, που μετά τον πολιτικό γάμο τους στον περίβολο του μοναστηριού του Αγίου Παύλου, στη Λίνδο, επέλεξαν να φωτογραφηθούν με τη νύφη να κάνει στοματικό σεξ στον γαμπρό.

Η εν λόγω φωτογραφία του νεαρού ζευγαριού από τη Βρετανία (το Μπέρμιγχαμ συγκεκριμένα) έγινε αφορμή για πλήθος αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο. Μάλιστα, ήδη ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιώργος Ελευθερίου, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες τον μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλο και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να διακοπεί η τέλεση πολιτικών γάμων στο εκκλησάκι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο.



Φαίνεται, όμως, ότι και πριν από την τέλεση του γάμου το ζευγάρι προκαλούσε με τη συμπεριφορά του στη Λίνδο, ιδιαίτερα δε ο γαμπρός. Και ενώ η νύφη δηλώνει σήμερα «βαθιά θλιμμένη» για το γεγονός και λέει ότι «καταστράφηκε η πιο όμορφη ημέρα της ζωής της», ο 27χρονος γαμπρός Μάθιου... συνελήφθη πριν από την τέλεση του γάμου να ξεδίνει με τους φίλους της στη Λίνδο.

Ο γαμπρός γυμνός μπροστά από ΑΤΜ στη Λίνδο, πριν από τον γάμο

Σε μία από τις «φρέσκες» φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν, λοιπόν, ο γαμπρός έχει κατεβάσει τη βερμούδα του μπροστά από μηχάνημα ΑΤΜ στη Λίνδο και φαίνεται σαν να βγάζει χρήματα εντελώς γυμνός. Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε σε έναν λογαριασμό στο Facebook με τίτλο «Ο γάμος της Κάρλι και του Ματ στη Ρόδο» και θεωρείται ότι τραβήχθηκε στο πλαίσιο ενός μπάτσελορ πάρτι πριν από τον γάμο του ζευγαριού.

Το πάρτι έγινε σε μια νοικιασμένη βίλα στην περιοχή, όμως άλλοι τουρίστες που βρίσκονταν εκεί αναφέρουν ότι οι άνδρες που συμμετείχαν στο πάρτι εκλήθησαν από την αστυνομία για εξηγήσεις αφότου έκαναν στριπτίζ και προκάλεσαν χάος σε ένα μπαρ της Λίνδου. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του μπαρ είπε ότι οι νέοι έφυγαν από το μαγαζί του χωρίς να πληρώσουν πολλά από τα ποτά που ήπιαν.

Φωτογραφίες από το μπάτσελορ πάρτι, στο μπαρ και στη βίλα:











Και από τον γάμο:











«Διασυρθήκαμε...»

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιώργος Ελευθερίου, μετά τον θόρυβο, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο του ζήτησε να καθοριστεί ή να κατασκευαστεί άλλο σημείο στον γραφικό κόλπο της Λίνδου, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια έκτροπα που έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται μόδα, προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη και έθιμα όχι μόνο του νησιού αλλά και της χώρας.



Μιλώντας στη «Δημοκρατική», ο κ. Ελευθερίου εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για το περιστατικό και έκανε λόγο για προσβολή του ιερού χώρου της εκκλησίας από τους απερίσκεπτους Βρετανούς, που φαίνεται να μην έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του ατοπήματός τους.

«Η διάρκεια των πολιτικών γάμων είναι περίπου 40 λεπτά. Η τελετή διαρκεί 10 λεπτά και στη συνέχεια το ζευγάρι και οι καλεσμένοι έχουν στη διάθεσή τους άλλη μισή ώρα για να βγάλουν φωτογραφίες. Ετσι κι έγινε με το συγκεκριμένο ζευγάρι. Αφού τέλεσα τον γάμο, αποχώρησα από το εκκλησάκι και το ζευγάρι με τους καλεσμένους έμεινε πίσω για τις καθιερωμένες φωτογραφίες μέσα στις οποίες είναι κι αυτή στο πίσω μέρος του μοναστηριού με φόντο την Ακρόπολη και με την νύφη να φαίνεται να επιδίδεται σε στοματικό σεξ με τον γαμπρό. Αυτό έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και οι φωτογραφίες είναι ερασιτεχνικές. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στον προσωπικό λογαριασμό της νύφης στο Facebook, από όπου πήρε την επίμαχη φωτογραφία η “Sun” με αποτέλεσμα να διασυρθεί το μοναστήρι, η Λίνδος, το νησί μας αλλά και η χώρα μας. Εχουμε όλοι σοκαριστεί, δεν έχουν καμία σχέση αυτά με τα έθιμά μας, την κουλτούρα μας. Αυτά αποτελούν προσβολή στη θρησκεία μας, γι΄αυτό και εγώ θα ζητήσω να σταματήσει η τέλεση πολιτικών γάμων στο προαύλιο του μοναστηριού. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώσουμε όλα, υπάρχουν και κάποια όρια. Αυτό είναι κατάντια», δήλωσε ο κ. Ελευθερίου.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν ήδη πολλοί πολιτικοί γάμοι προγραμματισμένοι για το 2018, τους οποίους όμως ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας δεν θέλει να τελέσει στον προαύλιο χώρο του μοναστηριού. Ο ίδιος προτείνει την κατασκευή χώρου παραπλεύρως του Αγίου Παύλου ή σε κάποιο άλλο κοντινό σημείο όπου θα τελούνται οι πολιτικοί γάμοι.

Τη διακοπή των πολιτικών γάμων, μετά και τα τελευταία έκτροπα, έχει ζητήσει και ο ιερέας της Λίνδου πατέρας Σπυρίδωνας, ο οποίος δηλώνει σοκαρισμένος από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αδυνατώντας να πιστέψει ότι βεβηλώθηκε κατά αυτόν τον τρόπο ο εκκλησιαστικός περίγυρος, πίσω μάλιστα από το Ιερό του μοναστηριού.



«Αντέδρασαν υπερβολικά οι Έλληνες»

Πάντως, παρά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ο 27χρονος Μάθιου, μιλώντας στη Sun, είπε πως το ζευγάρι τώρα λυπάται για τη φωτογραφία ενώ αποκαλύπτει πως η γυναίκα του πλέον κρύβεται.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είναι εξωφρενικό. Αστειευόμασταν. Οι Έλληνες αντέδρασαν υπερβολικά. Δεν νομίζουμε ότι κάναμε κάτι λάθος, αλλά λυπούμαστε και θα θέλαμε να μην είχαμε προκαλέσει τέτοια αναταραχή».



Μία συνάδελφος της 34χρονης είπε πως είναι πολύ απογοητευμένη και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν, ενώ αρνείται να επιστρέψει στη δουλειά της. Όπως δήλωσε: «Είπε ότι αισθάνεται πολύ χάλια για το όλο θέμα. Δεν έχει βγει από το σπίτι και δεν έχει επιστρέψει στη δουλειά από τότε, ενώ η διευθύντριά μας είπε πως πολλοί δημοσιογράφοι περιμένουν έξω από την πόρτα της για μια συνέντευξη. Επρόκειτο για ένα αστείο και νιώθει απαίσια που το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις. Έχει κλείσει το τηλέφωνο και νομίζω πως έχει πάει κάπου για να ξεφύγει από την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Είναι ένα καλό κορίτσι που δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο για να προκαλέσει προβλήματα, ποτέ δεν είχε σκεφτεί ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα».

iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *