ροή ειδήσεων

Αναβάλλεται ο αγώνας ταχύτητας στη Ρόδο



Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το φορέα μας, επίσημα από τον Οκτώβριο του 2016 για αναβίωση του ιστορικού αγώνα της πόλης Ρόδου συνεχίζεται.


Οι δυσκολίες λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών του Δημοσίου για ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών τροποποίησης της διαδρομής, που έχει σχεδιαστεί από το Dielpis, δεν μας επέτρεψαν να έχουμε φέτος έτοιμη την διαδρομή.


Ο Δήμος Ρόδου εργάζεται πυρετωδώς για τη δρομολόγηση όλων των απαιτούμενων ώστε το όνειρο που συμφωνήθηκε επίσημα από τις δυο πλευρές να γίνει πραγματικότητα.

Για τον Οκτώβριο του 2017, συμφωνήθηκε και έγινε αποδεκτό το αίτημα προς την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας), ο αγώνας της Ρόδου να ενταχθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας και να γίνει στο ιστορικό αεροδρόμιο των Μαριτσών, σε συνδιοργάνωση με την StartLine.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που είχε η διοργάνωση του αγώνα στο Τατόι και χιλιάδες Έλληνες σε όλη την επικράτεια παρακολούθησαν σε απευθείας μετάδοση από το κρατικό κανάλι της ΕΡΤ τον αγώνα, όλη η ομάδα του Dielpis βρέθηκε στο νησί της Ρόδου για να προετοιμάσει τον αγώνα της 28ης – 29ης Οκτωβρίου.

Δυστυχώς, πραγματικές δυσκολίες που προέκυψαν, μας οδήγησαν στο να εκτιμήσουμε από κοινού με τον Δήμο της Ρόδου, όλες τις παραμέτρους για τη διεξαγωγή του αγώνα και συμφωνήσαμε με το αγωνιστικό σωματείο StartLine, ο αγώνας να αναβληθεί και να προγραμματιστεί εφόσον υπάρξει και η σύμφωνη γνώμη της ΟΜΑΕ, για τον Απρίλιο του 2018.

Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο χωρίς την στήριξη του Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας κου Χρήστου Χριστοδούλου και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα συμβεί και για τους αγώνες του 2018.

Ο φορέας μας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο και τους Συνεργάτες του που μας παρείχαν ότι τους ζητήσαμε και διέθεσαν όλες τους τις δυνάμεις για την υλοποίηση του μεγάλου Πρωταθληματικού αυτού αγώνα.

Όλοι οι χορηγοί που μας εμπιστεύθηκαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια διοργάνωσης του αγώνα παραμένουν στο πλευρό μας και θα στηρίξουν την προσπάθεια και στο 2018.

Το ραντεβού δίνεται για 6 μήνες μετά και υποσχόμαστε να αποζημιώσουμε όλους τους λάτρεις του χώρου αλλά ιδιαίτερα τους Ροδίτες για τη διεξαγωγή του Μεγάλου αγώνα στα Μαριτσά.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/10/17 07:42

    Για γέλια....Πάω στοίχημα ότι ούτε το 2018 θα γίνει αγώνας!Όπως μας είχαν ζαλίσει για το σιρκουί της παλιάς πόλης εν μέσω της τουριστικής περιόδου (Σεπτέμβριο).Η ζωή είναι ωραία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/10/17 07:45

    Αγώνες στην Ρόδο? Το πιο σύντομο ανέκδοτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/10/17 08:12

    Είμαστε άχρηστοι τελικά.... Λέμε ένα εκατομύριο πράμμτα που πρέπει να γίνουν και στο τέλος για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν γίνεται τίποτα... Δεν υπάρχει αναβολή σε τέτοια πράμματα, δεν δικαιολογείται αναβολή αναγκαστικά, δεν είανι συνέδριο, ούτε κακοκαιρία να πει ο άλλος οκ. Εϊναι κάτι που το γνωρίζαμε πάρα πολύ καιρό... Γράψτε -8 ειστήρια ήδη... Χάθηκε η μαγεία οτι το κάναμε απο τους πρώτους πλέον. Μέχρι τότε θα ακουστεί και άλλη πόλη..... ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *