ροή ειδήσεων

Τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων στη Ρόδο



Στo πλαίσιo της προσπάθειας του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Νήσου Ρόδου για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής Φαληρακίου, ξεκίνησε η κατασκευή και τοποθέτηση τριάντα ενημερωτικών πινακιδών.

Στις πινακίδες αυτές, θα υπάρχει ο χάρτης της περιοχής και ειδική σήμανση, ανάλογα με το σημείο που θα τοποθετηθεί, με την ένδειξη «βρίσκεστε εδώ», με στόχο τη διευκόλυνση των επισκεπτών.

Στην πάνω πλευρά θα υπάρχουν σημάνσεις θέσεων των καταλυμάτων της περιοχής ενώ στη βάση της κάθε πινακίδας, θα τοποθετηθούν ειδικές ταΐστρες και ποτίστρες, για τα αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στην περιοχή, με την ένδειξη ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να ρίχνει μέσα φαγητό ή νερό. Επίσης θα υπάρχει δυνατότητα προβολής των τοπικών επιχειρήσεων.

Εκτός από τη δυνατότητα καλύτερου προσανατολισμού των επισκεπτών του Φαληρακίου, βασικοί στόχοι του Συλλόγου με την υλοποίηση της παραπάνω δράσης, είναι η σημαντική μείωση της οπτικής ρύπανσης καθώς και η ανάδειξη του φιλοζωικού πνεύματος. Τα έσοδα θα διατίθενται για την πρόσληψη υπαλλήλου που θα καθαρίζει επικουρικά όλη την περιοχή του Φαληρακίου καθώς και σε διάφορες άλλες δράσεις που θα αναβαθμίσουν ποιοτικά την περιοχή.


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *