ροή ειδήσεων

«Έσκασε» και στην Ελλάδα μπαταρία iPhone 8 Plus - Ανησυχία στην Apple για τα περιστατικά που αυξάνονται Πηγή: www.lifo.gr



Σημειώθηκε και στην χώρα μας ένα περιστατικό με φουσκωμένη μπαταρία σε ένα εντελώς νέο iPhone 8 Plus


Ένας μικρός αλλά διαρκώς αυξανόμενος αριθμός ιδιοκτητών του iPhone 8 Plus της Apple έχουν ήδη μοιραστεί από την προηγούμενη εβδομάδα μερικές εικόνες από τις κατεστραμμένες τους συσκευής που “ανατινάχθηκαν” λόγω ελαττωματικών μπαταριών. Ο αναγνώστης της ιστοσελίδας MacRumors, Anthony Wu από το Τορόντο του Καναδά, δήλωσε ότι αγόρασε και αποσφράγισε την συσκευασία του νέου του iPhone 8 Plus την Κυριακή, αλλά λόγω προβλήματος αναγκάστηκε να το επιστρέψει πίσω την επόμενη ημέρα. Η ζημιά που υπέστη η συσκευή του προκλήθηκε από την αναπάντεχη διόγκωση της μπαταρίας του τηλεφώνου που είχε ως αποτέλεσμα να πιέσει το πάνελ της οθόνης και να “πετάξει” ολόκληρο το πάνελ προς τα έξω.


Παρόμοια φωτογραφία από ένα ανάλογο περιστατικό υπήρξε και από το κατάστημα iRepair στην χώρας μας, προβάλλοντας ένα iPhone 8 Plus με την οθόνη να είναι ανοιχτή, σαν να έχει αποκολληθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης είπε πως σε λιγότερο από μια ημέρα διαπίστωσε το συγκεκριμένο κατασκευαστικό πρόβλημα και απευθύνθηκε σε επισκευαστικό κέντρο. Στην ερώτηση που έγινε προς τον πελάτη για το πώς φόρτισε την συσκευή του, ο ίδιος είπε ότι χρησιμοποίησε τον επίσημο φορτιστή της Apple και το καλώδιο Lightning το USB που υπήρχαν στο κουτί, οπότε μοιάζει “περίεργο” το πώς διογκώθηκε-φούσκωσε η μπαταρία.



Το ίδιο περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα και στην Κίνα, ανεβάζοντας πλέον τον αριθμό στα 6 iPhone 8 Plus με διογκωμένες μπαταρίες.

Συμφωνούμε ότι είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που έστω έχουμε μάθει εμείς περί προβληματικών μπαταριών σε iPhone 8 Plus, οπότε σε ένα θεωρητικό επίπεδο δεν χρειάζεται να ανησυχούμε τουλάχιστον για την ώρα, αλλά θα παρακολουθούμε στενά και εμείς το θέμα μήπως εντός των επόμενων ημερών υπάρξει επέκταση του προβλήματος και να δούμε εάν αυτές οι μεμονωμένες περιπτώσεις οφείλονται πράγματι σε λάθος της Apple.

Μην ξεχνάτε τα προβλήματα με τις μπαταρίες των Samsung Galaxy Note 7 αλλά εκεί το θέμα ήταν πολύ πιο σοβαρό και οι “παθόντες” ανέρχονται σε χιλιάδες.

techingreek

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *