ροή ειδήσεων

Πρόστιμα βάση εισοδήματος του οδηγού φέρνει ο νέος ΚΟΚ - VIDEO



Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας θα επιβάλει πρόστιμα με βάση το εισόδημα του οδηγού και έχει σκοπό να καταπολεμήσει τη λογική του «έχω χρήματα πληρώνω και παρανομώ», σύμφωνα με τον Χρήστο Σπίρτζη.

Νίκος Καραθανάσης

Στο τηλεοπτικό στούντιο της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, που γνωστοποίησε πως εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ).


Όπως αποκάλυψε, τα πρόστιμα στους οδηγούς που παραβαίνουν το νέο ΚΟΚ, θα επιβάλλονται με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια που θα αντλούνται από το υπουργείο Οικονομικών, όπως αυτά εμφανίζονται στην πλατφόρμα του TAXISnet.


«Θέλουμε να χτυπήσουμε τη λογική του έχω χρήματα πληρώνω και παρανομώ», διευκρίνισε ο κ. Σπίρτζης, που εν συνεχεία ανακοίνωσε πως παραβάσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς, όπως η ομιλία στο κινητό τηλέφωνο, η ρίψη τσιγάρων από το παράθυρο και η παράνομη στάθμευση σε διάβαση αναπήρων, θα «τιμωρούνται» μόνο με αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και του διπλώματος.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο Χρήστος Σπίρτζης στο βίντεο που ακολουθεί:



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *