ροή ειδήσεων

Επιστρέφει το All Star Game στην Ελλάδα!



Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την διεξαγωγή του All Star Game, μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής της μεγάλης γιορτής του ελληνικού μπάσκετ. Στην Πάτρα (10-11/2) το σπουδαίο event.



Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε την Τρίτη (21/11) και αποφάσισε κάτι που έμοιαζε... απαραίτητο: Την επιστροφή του θεσμού του All Star Game στη Stoiximan.gr Basket League!

Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ είχε... σιγήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ωστόσο οι μικροί και οι μεγάλοι φίλαθλοι του αθλήματος θα μπορέσουν να απολαύσουν φέτος το σπουδαίο event, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα και στο κλειστό «Δημήτριος Τόφαλος», στις 10 και 11 Φεβρουαρίου.


Θυμίζουμε πως το τελευταίο All Star Game είχε διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου 2014 στα Χανιά, με τους Έλληνες να επικρατούν της ομάδας των Ξένων με 123-122 με MVP τον Νίκο Παππά.


Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε:

* Την προσφορά βοήθειας από τον ΕΣΑΚΕ και τις 14 ΚΑΕ σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό της Basket League, της STOIXIMAN.GR στους πληγέντες από την κακοκαιρία στην Δυτική Αττική.

* Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ΕΣΑΚΕ και της υλοποίησης του σχεδίου «Για τον ΕΣΑΚΕ του 2021», που έχει ως απώτερους στόχους την οικονομική και διοικητική εξυγίανση και την δημιουργία πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Νίκο Καραχαλιό ως Υπευθύνου Εμπορικής Διεύθυνσης και Επικοινωνίας. Ο κ. Καραχάλιος έχει εργαστεί ως σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας πολυεθνικών και τεχνολογίας εταιρειών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *