ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Σενάριο‑ανατροπή εξετάζει η Αστυνομία για την υπόθεση του θανάτου του φοιτητή



Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει κίνητρο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει μια τέτοια δολοφονική ενέργεια


Το ενδεχόμενο μιας ανατροπής στα δεδομένα θανάτου του 20χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο εξετάζει το κλιμάκιο αξιωματικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Πλέον αφήνεται ανοικτή η εκδοχή του δυστυχήματος, χωρίς όμως να έχει ακόμα αποκλειστεί το ενδεχόμενο δολοφονικής επίθεσης.

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο θάνατός του να επήλθε από πτώση. Το σημείο όπου εντοπίστηκε ο Νίκος Χατζηπαύλου, είναι ένας γνωστός βράχος αναρρίχησης από τους λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έκανε αρκετά συχνά βόλτα στο συγκεκριμένο σημείο όταν επισκεπτόταν το νησί.



Πριν από λίγο σε απόσταση 20 μέτρων βρέθηκε η μπλούζα και το ένα παπούτσι του φοιτητή. Οι αστυνομικοί όμως παραμένουν προβληματισμένοι καθώς το συγκεκριμένο σημείο φαίνεται να είχε ερευνηθεί από τις 19 Νοεμβρίου (όταν και χάθηκαν τα ίχνη του) χωρίς αποτέλεσμα. Εκτός φυσικά εάν αυτή η πρώτη έρευνα δεν ήταν λεπτομερής.



Ως αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έσπρωξε κάποιος στον γκρεμό τον άτυχο νεαρό, επειδή εκείνος έγινε αυτόπτης μάρτυρας κάποιας παράνομης δοσοληψίας. Όμως δεν έχουν εντοπίσει αποδει΄ξεις για το κίνητρο από το οποίο θα προερχόταν μια τέτοια δολοφονική ενέργεια.

Αναμένουν με ενδιαφέρον το πόρισμα του ιατροδικαστή για το αν τα τραύματα του άτυχου φοιτητή είναι συμβατά από πτώση ή από ανθρώπινη ενέργεια.



E-Radio.gr Ειδήσεις

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *