ροή ειδήσεων

Παντέλης: «Σε αυτά τα παιχνίδια δεν χωρούν προγνωστικά»



Ο προπονητής του Διαγόρα Νίκος Παντέλης μίλησε στο SDNA, για το εκτός έδρας ντέρμπι της ομάδας του το Σάββατο (4/11), απέναντι στην Ρόδο. Χωρίς Λάμπρου στον εν λόγω αγώνα ο «γηραιός».



Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη μακριά από την έδρα του, φιλοδοξεί να πετύχει στο αυριανό ροδίτικο ντέρμπι, κόντρα στην Ρόδο ο Διαγόρας. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Νίκος Παντέλης μίλησε στο SDNA, για το εν λόγω ματς αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Σε αυτά τα παιχνίδια, δεν χωρούν προγνωστικά. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και καλούμαστε να το αποδείξουμε άυριο».




Όσον αφορά τα αγωνιστικά η προετοιμασία του «γηραιού», ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (3/11) με χαλάρωμα και με μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα τον Λάμπρου που θα μείνει εκτός έδρας για έναν μήνα καθώς έχει υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του.

Εκτός από τον Λάμπρου εκτός πλάνων του έμπειρου τεχνικού, αλλά για αγωνιστικούς λόγους, έμειναν ακόμα οι Καλομοίρης και Κιοσέογλου .

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές, την 19μελή αποστολή του Διαγόρα, απαρτίζουν οι: Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης, Σαμολαδάς, Προβατίδης, Κυριαζής, Ρούνιτς, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Σκάρος, Καρπαθάκης, Βελέτης, Σουάνης, Γεωργίου, Βελλίνης, Γιόνδης, Παυλίδης, Παναγιωτίδης, Ούγκο και Τσαγκάρης

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *