ροή ειδήσεων

Για το δύο στα δύο και το αήττητο η Ρόδος



Την δεύτερη σερί της νίκη θα προσπαθήσει, να πετύχει στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (18/11), κόντρα στο Κερατσίνι η Ρόδος. Εκτός αποστολής οι Σερζίνιο, Δημητριάδης, Ζώνας και Τσόπελας.


Συνέχεια στο αήττητο σερί της το οποίο έχει, τις τελευταίες αγωνιστικές πετυχαίνοντας παράλληλα την δεύτερη της εντός έδρας νίκη, φιλοδοξεί να δώσει στο αυριανό ματς της 7ης αγωνιστικής απέναντι στο Κερατσίνι η Ρόδος.


Η ομάδα του Πάρη Ανδράλα η οποία ολοκλήρωσε, την Παρασκευή (17/11) την προετοιμασία της για τον αγώνα με τους «κοκκινόμαυρους», θα αγωνιστεί σε αυτόν δίχως τους Δημητριάδη και Σερτζίνιο.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο, ενώ ο δεύτερος από τράβηγμα στον δικέφαλο. Παράλληλα εκτός πλάνων του τεχνικού των «ελαφιών», έμειναν ακόμα οι Ζώνας και Τσόπελας για αγωνιστικούς λόγους, εν αντιθέσει με τον Λέκκα που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ωστόσο ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές στην αποστολή της ομάδας των Δωδεκανήσων, συμπεριλήφθηκαν οι: Παναγόπουλος, Κουμέντος, Παβίσεβιτς, Πάλλας, Ευγενικός, Μκρτσιάν, Δαβρής, Αποστόλου, Ιμεραλιλάι, Πινδώνης, Αυγενικού, Πότσι, Κουρούπης, Μπανγκούρα, Μίνγκας, Καντιμοίρης, Λέκκας και Βολονάκης.

Παράλληλα η διοίκηση μέσω ανακοίνωσης της, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να βρεθεί, στο γήπεδο και να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση της νίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλεί το φίλαθλο κόσμο του νησιού να τιμήσει με την παρουσία του το αυριανό παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο το Κερατσίνι, στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, ώστε να απολαύσει έναν ωραίο αγώνα και ταυτόχρονα να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην τρίτη φετινή νίκη της».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *