ροή ειδήσεων

Ταχυδρομείο Παραδεισίου: ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!



Χαμένη υπόθεση θα πρέπει να θεωρείται το κλείσιμο του Ταχυδρομείου Παραδεισίου. Από την στιγμή που εκδόθηκε απόφαση και θυροκολλήθηκε στο κατάστημα (δημοσιεύεται πιο κάτω) χάθηκε πλέον το «παιχνίδι». Και για την ακρίβεια το «παιχνίδι» χάθηκε εδώ και δύο χρόνια όταν ανακοινώθηκε η απόφαση και δεν υπήρξαν οι ανάλογες αντιδράσεις. Απλά θα λέγαμε… πήρε μία παράταση.

Φανερά προβληματισμένη και η δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Παναή με τις αντιδράσεις και τους χειρισμούς του τοπικού συμβουλίου για το σοβαρό αυτό θέμα. Παράλληλα δήλωσε απογοητευμένη που από το 5μελές κοινοτικό συμβούλιο ήταν παρών μόνο ο πρόεδρος.

Από την μεριά του κοινοτάρχη Κυριαζή Μιχαήλογλου δήλωσε πως θα περιμένει αύριο (Δευτέρα) εάν όντως-σε τηλεφωνική επαφή που θα έχει με την Αθήνα-εμμένουν στην απόφαση του κλεισίματος τότε θα πράξει τα δέοντα.

Σημασία πάντως έχει πως το Παραδείσι έχασε και το ταχυδρομείο, όπως το Αστυνομικό Τμήμα κ.ά.



Φανερά προβληματισμένη η δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Παναή με την εξέλιξη της υπόθεσης αλλά και με τους χειρισμούς του θέματος από την μεριά της Τοπικής Κοινότητας







«Εδώ έκλεισε το «κινέζικο» το Ταχυδρομείο δεν θα κλείσει. Στο τέλος θα μας μείνει μόνο το νεκροταφείο», είπε μεταξύ άλλων ένα κάτοικος του χωριού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *