ροή ειδήσεων

Βραβείο στον αρχισφαγέα του Ελληνικού Άουσβιτς έδωσαν οι Γάλλοι

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη



ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ” ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ


Ο Ελληνας δεν βλέπει, δεν ακούει και δεν καταλαβαίνει. Φωτιά έχει πάρει το σπίτι του και αυτός νομίζει ότι κάποιος άναψε τσιγάρο!

Ο Τσίπρας πήγε στο Παρίσι να πάρει βραβείο για το πολιτικό σθένος που δείχνει στην εξαύλωση της χώρας, χωρίς να δίνει σημασία στο γεγονός ότι ένας ακόμη νεκρός στην Μάνδρα δεν έχει βρεθεί. Τα κόκκινα δάνεια έχουν κάνει όλα τα ΜΜΕ να βλέπουν και να αναμεταδίδουν παραισθήσεις, κάτι σαν πληρωμένα συμβόλαια μοιάζει.


Ο Τσίπρας δείχνει στον Ελληνα την ταυτότητα ενός εγκληματία και αυτός αρνείται να αποδεχθεί αυτό που διαβάζει! Τόσο αποχαυνωμένο έχουν κάνει τον χειροκροτητή και χειροφιλητή πολίτη τα ΜΜΕ.


Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΑΡΙΣΤΟΥΣ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
  1. Δούρου η “δολοφόνος φάλαινα Ορκα”. 22 νεκροί, 3 χρόνια δεν έκανε τίποτα. Ζητάει το ρέστα και προκαλεί. Το πρόβλημα δεν είναι ποιός δεν έκανε διαχρονικά τίποτα αλλά ποιός μετά απο 3 χρόνια στη θέση ευθύνης δεν έκανε τίποτα. Σε αυτόν που θα κάτσει το πρόβλημα πάει όλη η ευθύνη. Δεν είναι όλα τα προβλήμματα απο μη αντιπλημμυρικά έργα ισοδύναμα. Η Μάνδρα είχε προτεραιότητα. Αν ένας περιφερειάρχης δεν μπορεί να αξιολογήσει και να λύσει τα σημαντικά προβλήματα πρώτα να πάει στο σπίτι του να πλένει πιάτα. Οποιος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται, ότι η Δούρου δεν είναι υπεύθυνη για τους 22 θανάτους, πρέπει να του γίνει έλεγχος στο “πόθεν έσχες” του.
  2. Καμμένος ο “έμπορος όπλων”. Αναπαλαίωση των άχρηστων F16 και των μισού αιώνα Οριον. Αγριο ξεσκαρτάρισμα όπλων και άλλων ασημικών του υπουργείου Άμυνας (επιχείρηση άδεια κασόνια όπλων αλα Κύπρος). Αγνωστο το ύψος της εξαπάτησης του Ελληνικού κοινοβουλίου.
  3. Τσακαλώτος ο “κωμικός αετονύχης”. 700 δις ευρώ εγγράφονται κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό και παραμένουν ορφανά, καθώς όλοι ξέρουν στη Βουλή τι είναι (ακόμη και η “πατριωτική” ΧΑ) αλλά κάνουν την κουφή. Η BlackRock δεν είδε ποτέ τίποτα. O κόφτης πέφτει συνέχεια και είναι και λάθος. Καμμία συζήτηση για βιωσιμότητα. Την εξαφάνισα…
  4. Κουρουμπλής “ο αρχαιολάτρης του βυθού του Αιγαίου”. Ανεύθυνος και ανίκανος. Παραποιεί τα δεδομένα της μόλυνσης που προκάλεσε η αδιαφορία του και το γεγονός ότι τα λαθραία και τα νοθευμένα καύσιμα μεταφέρονται με σαπάκια, τα οποία δεν αποσύρει. Λιμεναρχείο και Τελωνεία χωρίς Πόθεν Έσχες. Τελευταία διαδίδει ότι καθάρισε τις παραλίες ενώ δεν καθάρισε τίποτα. Υπάρχει και πολύ μόλυνση που δεν φαίνεται.
  5. Σταθάκης ο εφοπλιστής. Πανάκριβο το φυσικό αέριο στην Ελλάδα. Τρείς φορές πάνω απο όσο πρέπει. Τα περι φόρων είναι τρίχες. Κάποιοι τρώνε πολλά. Ο Σταθάκης νομιμοποίησε και την νόθευση των καυσίμων με βιοκαύσιμα και αιθανόλη.
  6. Τόσκας ο καραφωτιάς. Καμμία πρόβλεψη για τον αριθμό των καναντέρ για το καλοκαίρι. Ολα ήταν στο μάστορα για ξεβίδωμα. Έκαψε τα πάντα. Παραμένει υπουργός όπως και ο Καμμένος των Chinook που δεν πέταγαν βράδυ…
  7. Μουζάλας ο φιλόξενος. Φέρνει συνέχεια μετανάστες (καλή μπίζνα) και δημιουργείο πρόβλημα στη δομή της κοινωνίας και του κράτους. Συνεργάτης και ο Καμμένος που δεν φυλάει το σύνορα της χώρας, ένα χαρακτηριστικό μιας failed state. Για όσα έκανε τον προωθούν για θέση επιτρόπου στην ΕΕ. Έτσι είναι αυτά.
  8. Φωτίου η επιδειξιομανής. Η κυρία δεν ξέρει τον ορισμό της μεσαίας τάξης και βγήκε στα ΜΜΕ να μιλήσει σαν υπουργός κοινωνικής αλλυλεγγύης για κοινωνική πολιτική. Αν δεν γνωρίζει κανείς τί είναι μεσαία τάξη κατά την “ΕΛΣΤΑΤ”, τί είδους κοινωνική πολιτική μπορεί να ασκήσει; Ο κάθε αγράμματος λαϊκιστής…
  9. Κοτζιάς ο Μακεδονομάχος. Αυτός δούλεψε πολύ στη κατάργηση της συνθήκης της Λωζάνης. Θα πάρει βραβείο με τον Καμμένο;
  10. Τσίπρας ο “βραβευμένος”. Αυτός παίζει στα χοντρά πακέτα (Λάτσης Ελληνικό, ΕΛΠΕ κοιτάσματα, ΤΑΙΠΕΔ, ναρκωτικά, λαθραία, νοθευμένα). Δεν “βλέπω” σημαίνει “συμμετέχω”. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο ο Τσίπρας νομιμοποίησε το εμπόριο ναρκωτικών (χασίσι, κόκα, ηρωϊνη).


Και να σκεφτείτε ότι μιλάμε για τους αρίστους του πολιτκού συστήματος. Αστέρια όμως υπάρχουν και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Τα σκάνδαλα τους βρωμάνε απο μίλια μακρυά. Κανείς δεν ξεχνάει ότι η χρεοκοπία ξεκίνησε επι Σημίτη και ολοκληρώθηκε επι Καραμανλή. Το τελευταίο είναι το ΚΕΕΛΠΝΟ. Να με συγχωρείτε αν ξεχνάω κάτι. Είναι όλοι παρέα και κάνει πλάτες ο ένας στον άλλον. Η Ελλάδα είναι failed state και δονείται θυμίζοντας τη γενοκτονία στο Άουσβιτς.
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΝΟΟR-1. Έχει σχέση με εφοπλιστές και ναρκωτικά. Η ηρωίνη είχε αξία 1 δις ευρώ.
Offshore. Το θέμα της Μαρέβας είναι μια σταγόνα στον ωκεανό αλλά καθόλου ευκαταφρόνητη. Στα Paradise papers βρέθηκαν ονόματα εφοπλιστών. Την κοπάνησαν.
Έλεγχο του Ελληνικού χρέους. Βιωσιμότητα του χρέους. Αύξηση παραγωγής.
Φορολόγηση εφοπλιστών. Μαύρο χρήμα μέσω ναυτιλιακών εταιρειών, Άγιο όρος κλπ.
Λαθραία καύσιμα, τιμές και νόθευση καυσίμων. Κουρουμπλής (υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας, εφοπλιστής Σταθάκης)
Ερευνητικά προγράμματα. Τί απέδωσαν τόσα δίς σε υποδομές κλπ. Υπάρχει και το νέο κόλπο απο την ΕΕ, για τα κονδύλια έρευνας στο Διάστημα. Μεγάλα πακέτα για μάσες, βλέπε Παππά.
Το κόλπο με τη διαιτησία για να μη γίνει κατασκευή του εργοστασίου εμπλουτισμού χρυσού στις Σκουριές, όπως θέλει η εταιρεία. Σκουρλέτης και Σταθάκης.
έλεγχο στις ΜΚΟ που φέρνουν μετανάστες. Μουζάλας
στην ανικανότητα ελέγχου των θαλασσίων συνόρων απο το υπουργείο Άμυνας. Καμμένος
την άρνηση οριοθέτησης ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας. Η Ελλάδα πληρώνει πρόστιμο στην ΕΕ γιατί δεν δήλωσε τις αλιευτικές της ζώνες απο το Σεπτέμβρη του 2016. Αυτές καθορίζονται απο την Ελληνική ΑΟΖ, που δεν υπάρχει. Κοτζιάς.
γιατί με τόσα που πάνε στη δικαιοσύνη, δεν πηγαίνει μέσα κανένας μετά απο δίκες που κρατάνε πολλά χρόνια. Όλοι το ξέρουν. Λόγω παραγραφών και του νόμου Παρασκευόπουλου.

Είναι όλοι παρέα και κάνει πλάτες ο ένας στον άλλον. Η Ελλάδα είναι failed state και δονείται θυμίζοντας τη γενοκτονία στο Άουσβιτς.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ “Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ” ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ


Καμμία δημοκρατική χώρα στο κόσμο δεν κάνει μυστικές συμφωνίες για όπλα με άλλη χώρα. Μόνο σε Κολομβίες συμβαίνουν αυτά. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για χονδρολαθρεμπόριο.

Οι μεσάζοντες μπαίνουν σε χώρες σαν την Ελλάδα που της ξεπουλάνε το βιός της, μοιράζοντας μίζες σε υπουργούς και επιτροπές, αγοράζoν όπλα και τα μεταπουλάνε σε χώρες που δεν θα έπρεπε να πωλούνται, πουλώντας ακόμη και όπλα που δεν επιτρέπει ο ΟΗΕ.

Aυτά που λένε σήμερα Κοτζιάς και Κουμουτσάκος στα ΜΜΕ περί μυστικότητας δεν μπορεί να αφορούν ένα λαθρεμπόριο όπλων.

Φαίνεται να υπάρχει ήδη μια κρυφή συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για να γίνει η συγκάλυψη του θέματος. Πάντα κάποιοι αγόραζαν όπλα ακριβά και τα μεταπούλαγαν φτηνά στη μαύρη αγορά. Διαχρονικό Μαγαζάκι και το ΥΠΕΘΑ. Τέλος η συζήτηση.

http://zcode-gr.blogspot.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *