ροή ειδήσεων

Αποκαλύψεις – «φωτιά»: Τι γράφει η Αγγελική Νικολούλη για την δολοφονία του φοιτητή που αναζητούσε δύο μέρες πριν στην εκπομπή της!



Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από την δολοφονία του νεαρού φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, λίγες ώρες μάλιστα μετά την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», όπου τον αναζητούσε η ίδια!
Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω το γράφει σήμερα στο προσωπικό της site anikolouli.gr
αγρια ξυλοκοπημένος στο πρόσωπο και στο σώμα, μ’ ένα βαθύ τραύμα στο μέτωπο, χωρίς την μπλούζα του και φορώντας ένα παπούτσι, εντοπίστηκε νεκρός στην Κάλυμνο ο σπουδαστής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Η σορός του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου 21 χρόνων, φέρει εμφανείς μώλωπες και εκδορές που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σύρθηκε από τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του και αφέθηκε σε χαντάκι της περιοχής Λαγκά Χώρας Καλύμνου.



Το άψυχο σώμα του Νίκου βρέθηκε τυχαία από νεαρό νησιώτη, το απόγευμα του Σάββατου 24 Νοεμβρίου, σε σημείο που είχε ερευνηθεί πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες. ‘Όπως όλα δείχνουν μεταφέρθηκε εκεί την προηγούμενη νύχτα, μετά από σημαντικές μαρτυρίες που έφθασαν στο «Τούνελ» και έκαναν λόγο για άτομα με παραβατική συμπεριφορά που δρουν στην συγκεκριμένη περιοχή και έχουν σκορπίσει τον τρόμο στους κατοίκους του νησιού. Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο άτυχος νέος να βρέθηκε άθελα του μπροστά σε μια παράνομη συναλλαγή.
Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία που ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή, τα παπούτσια και οι κάλτσες που εντοπίστηκαν σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση και αναγνωρίστηκαν από τους συγγενείς, βρίσκονταν εκεί αρκετές μέρες πριν την εξαφάνιση. Πιθανόν οι συγγενείς να μπερδεύτηκαν, αφού το θύμα όταν βρέθηκε φορούσε ένα παπούτσι.

Γιατρός του νησιού που είδε τη σορό δεν μπορεί να καταλήξει με βεβαιότητα αν το τραύμα που φέρει στο κεφάλι είναι από πυροβολισμό ή από κάποιο άλλο όργανο.
Αν και η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως έχει πυροβοληθεί, οριστικές απαντήσεις θα δώσει ο ιατροδικαστής που αναμένεται να φθάσει στο νησί από την Ρόδο, αργά το μεσημέρι. Στο νησί αναμένεται και κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και των Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής.


Μετά την αυτοψία στον τόπο, η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *