ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Δεύτερη πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει η οικογένεια του νεκρού φοιτητή



Ο ιατροδικαστής αποδίδει το θάνατο του 21 ετών φοιτητή, σε δυστύχημα. Ωστόσο η οικογένειά του, θέλει να ζητήσει και μια δεύτερη γνώμη, για το τι μπορεί να συνέβη και κόπηκε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής του νεαρού.


Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live ο νονός του φοιτητή, η οικογένεια θα ζητήσει δεύτερη πραγματογνωμοσύνη καθώς στην υπόθεση, σύμφωνα με το περιβάλλον του φοιτητή, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα…

«Κι εμείς σαν άνθρωποι συνειδησιακά, θέλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, για να είμαστε κι εμείς κάπως πιο ήρεμοι ότι κάνουμε οτιδήποτε ανθρωπίνως δυνατόν» είπε μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου.




Τι είδε ο ιατροδικαστής

Ο Νίκος Χατζηπαύλου σκοτώθηκε σε δυστύχημα όπως έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή. Η πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει την Κάλυμνο και όχι μόνο, συμπληρώνεται με νέα στοιχεία που προβληματίζουν. Όλα δείχνουν πως ο φοιτητής ήταν ζωντανός επί 4 ημέρες αλλά πέθανε επειδή έμεινε μόνος και αβοήθητος. Αστυνομικές και ιατροδικαστικές πηγές προσδιορίζουν ως ημέρα θανάτου του, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. 4 μέρες μετά την εξαφάνισή του δηλαδή.

Όλο αυτό το διάστημα ο Νίκος Χατζηπαύλου έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, σε ένα σημείο που είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες. Σε ένα «φαλακρό» βουνό που όπως έλεγαν οι διασώστες, ερευνούσαν μέρα και νύχτα. Οι προσπάθειές τους όμως δεν στάθηκαν αρκετές. Ο φοιτητής του ΕΜΠ λύγισε και άφησε την τελευταία του πνοή, λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι της μητέρας του.

Οι πυροσβέστες επεσήμαναν ακόμη ότι είχαν ερευνήσει αρκετές φορές το σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής και δεν είχαν δει τίποτα.

Ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος, μιλώντας από την πρώτη στιγμή στο newsit.gr, τόνισε ότι «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας».



Πηγή: TATIANA live

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/11/17 21:13

    Εχω πολλες αμφιβολιες διοτι εμαθα απο φιλο που εργαζεται στο νοσοκομειο οτι η σωρος του ατυχου νεαρου ειχε πιασει σκουληκια.Σε δυο μερες που ακουμε οτι πεθανε με αυτη την θερμοκρασια δεν πιανει νομιζω σκουληκια ενας νεκρος.Μηπως εχουν μπερευτει τα πραγματα? Τοσοι ανθρωποι που εψαχναν στο νησι τον ουρανο κοιτουσαν? ο πιλοτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/11/17 00:01

      Οι λεπτομέρειες ήταν περιττές(ανεξάρτητα αν ηταν αληθείς ή όχι).Από εκεί και πέρα ο φίλος σου έπρεπε να σου πει πόσο "ψείρας"(της λεπτομέρειας) είναι ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής και ποιο θα ήταν το κέρδος του αν είχε πει ψέματα(σε κάτι τόσο εμφανές μια και η εξέταση του μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή από άλλον ιατροδικαστή)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *