ροή ειδήσεων

"Δεν υπάρχει" - Αγκαλιές και selfie με τον Μέσι... την ώρα του αγώνα!



Δεν ήταν μόνο ο νεαρός οπαδός του Ολυμπιακού που κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφερε να αντισταθεί στη λαχτάρα του να βρεθεί κοντά στον Λιονέλ Μέσι. Στο 84ο λεπτό του αγώνα, ένας άλλος φίλαθλος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη και έτρεξε προς το μέρος του μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα. Όταν τον πλησίασε... έβγαλε το κινητό του και τράβηξε selfie με τον Μέσι σαν να μην τρέχει τίποτα.


Αλλά δεν του έφθανε αυτό και αμέσως μετά προσπάθησε να φωτογραφηθεί και με τον Λουίς Σουάρες. Ωστόσο επενέβησαν οι υπάλληλοι ασφαλείας του Ολυμπιακού και τον έβγαλαν σηκωτό έξω από τον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το παιχνίδι.












Πιτσιρικάς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αγκάλιασε τον Μέσι



Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ, όταν νεαρός που βρέθηκε μέσα στο γήπεδο, έτρεξε κοντά του και τον αγκάλιασε, με τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα να ανταποδίδει - Χειροκροτήθηκε στο τέλος από 32.000 οπαδούς και ανταπέδωσεΜια σκηνή που έχει επαναληφθεί άπειρες φορές, όπου κι αν έχει αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι και την είδαμε και σήμερα το βράδυ στο"Γ. Καραϊσκάκης", όταν ένας νεαρός φίλαθλος αψηφώντας τους κινδύνους βρέθηκε κοντά του και έζησε το όνειρο του.




Το βλέμμα του Αργεντινού όταν είδε τον νεαρό να τρέχει προς το μέρος του φανέρωνε... αμηχανία. Λογικό, αφού πλέον έχει μπει και στο στόχαστρο του ISIS... Δευτερόλεπτα αργότερα όμως τον είδε να τον αγκαλιάζει. Κι αμέσως του χάρισε κι αυτός τη δική του αγκαλιά...



Μια στιγμή που ο πιτσιρικάς προφανώς θα έχει να τη θυμάται σε όλη του τη ζωή





Οι μεγάλες αξίες αναγνωρίζονται παντού και το «Καραϊσκάκης» δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση για τον Λίο Μέσι, που είχε τη δική του «στιγμή» στο φαληρικό γήπεδο.

Μετά τη λήξη του αγώνα κι ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού χειροκροτούσαν τους «ερυθρόλευκους» παίκτες για την προσπάθειά τους, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έτυχε θερμού χειροκροτήματος κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο.

Εκείνος με τη σειρά του χειροκρότησε ευχαριστώντας τους φίλους των Πειραιωτών για την κίνησή τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *