ροή ειδήσεων

Σύντομα και στην Ελλάδα τα TUI Blue (vid)



Την ελπίδα και την πίστη του, ότι σύντομα θα λειτουργήσει και στην Ελλάδα το πρώτο ξενοδοχείο TUI Blue, εξέφρασε μιλώντας στο 1ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας που διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, στο περιθώριο της έκθεσης ΧΕΝΙΑ στο Metropolitan Expo, ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Μεσογείου της TUI.


Ο κ. Μαυρόπουλος, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην ταξιδιωτική βιομηχανία, τόνισε τις επενδύσεις της TUI, στην βελτίωση της εμπειρίας του ταξιδιώτη και της καλύτερης εξυπηρέτησής του, μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας.

Ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος | money tourism copyright

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Ανατολικής Μεσογείου της TUI υπογράμμισε την σημασία της απόλαυσης τοπικών εμπειριών από τον πελάτη, αφού με τον τρόπο αυτό, γίνεται μοναδικός ο προορισμός.

Αναφερόμενος στα ξενοδοχεία TUI Blue, εφέφρασε την πεποίηθησή του ότι στο πλαίσιο της επέκτασης της TUI στην Ελλάδα, θα λειτουργήσει σύντομα και ξενοδοχείο TUI Blue, τονίζοντας μάλιστα ότι στην Τουρκία ήδη λειτουργούν δύο τέτοιες μονάδες, που απευθύνονται σε νέους και φιλικούς προς την τεχνολογία τουρίστες.

Δείτε την τοποθέτηση του κ. Μαυρόπουλου, στο κανάλι του money-tourism.gr, στο youtube.



ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *