ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα για νέα νεκροτομή στον 21χρονο φοιτητή

Η οικογένεια αμφισβητεί τα περί δυστυχήματος



Απέρριψε ο Εισαγγελέας Εφετών την προσφυγή των γονέων για διενέργεια νέας νεκροτομής στον άτυχο Νίκο Χατζηπαύλου 

Σε δεύτερο βαθμό απορρίφθηκε το αίτημα των γονέων του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου για διενέργεια νέας νεκροτομής στον άτυχο φοιτητή.


Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια αμφισβήτησε την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία ο θάνατος του παιδιού αποδίδεται σε ατύχημα καθώς πιστεύουν ότι ο 21χρονος φοιτητής έχει πέσει θύμα δολοφονίας. Για το σκοπό αυτό, ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους, Γιάννη Γλύκα, να διενεργηθεί νέα νεκροτομή από δικό τους τεχνικό σύμβουλο. Το αίτημά τους απορρίφθηκε τόσο από την Εισαγγελέα της Κω όσο και από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών, στον οποίο προσέφυγαν σε δεύτερο βαθμό.


Στο πόρισμα, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος θεωρεί ότι ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου “επήλθε συνεπεία δευτερογενούς καταπληξίας, ως επιπλοκή πολλαπλών κακώσεων σώματος συμβατών με πτώση”.
Μάλιστα, μιλώντας στο protothema.gr, ο κ. Κοτρέτσος είχε δηλώσει ότι ο νεαρός φοιτητής έζησε περίπου 36 ώρες μετά το ατύχημα, μόνος και αβοήθητος. “Ενδεδομένως να είχε ανακτήσει κάποιες αισθήσεις κάποια στιγμή και να προσπάθησε να καλυφθεί”, είχε επισημάνει. Μάλιστα, απέκλεισε το σενάριο εγκληματικής ενέργειας, κάνοντας λόγο για “ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους”.

Πέρασαν έξι μέρες για να τον εντοπίσουν

Ο 21χρονος φοιτητής είχε πάει στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί τη μητέρα του που εργάζεται στο νησί ως καθηγήτρια. Το πρωί της Κυριακής, 19 Νοεμβρίου αποφάσισε να πάει μια βόλτα με το ποδήλατό του. Μην έχοντας δώσει σημεία ζωής για ώρες, η μητέρα του πήγε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή του.

Παρά την κινητοποίηση της πυροσβεστικής, αστυνομικών του τμήματος ανθρωποκτονιών, που είχε ταξιδέψει από την Αθήνα, αλλά και εθελοντών, ο επίλογος ήταν τραγικός. Έξι μέρες μετά, ο φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *