ροή ειδήσεων

Αυτοκτονία συνταξιούχου αστυνομικού – Βούτηξε στο κενό από τον 5ο όροφο του σπιτιού του!



Συγκλονίζει το Ηράκλειο η νέα αυτοκτονία. Ο συνταξιούχος έγινε αυτόχειρας και οι ανατριχιαστικές σκηνές σόκαραν τους κατοίκους της περιοχής...


Τραγωδία τα ξημερώματα στο Ηράκλειο. Ένας άνδρας 70 ετών, έκανε βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε και άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή!

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα, στην οδό Μιχαήλ Αρχαγγέλου στον περιοχή της Θερίσσου, προκαλώντας σοκ στην γειτονιά.

Ο άτυχος άνδρας ήταν απόστρατος αστυνομικός και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Στενοί του συγγενείς αναμένεται να καταθέσουν εντός της ημέρας, ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια της νέας αυτοκτονίας.
Νεκρή γυναίκα σε τροχαίο – 53 νεκροί στους δρόμους


Ρέει το αίμα στους δρόμους της Κρήτης. Μέσα στο 2017 έχασαν τη ζωή τους 53 άνθρωποι σε τροχαία, ενώ σήμερα μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο στο χωριό Βασιλική της Ιεράπετρας.


Το τροχαίο δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα στις έξι κάτω από άγνωστες ως τώρα συνθήκες. Η ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο. Ο οδηγός του Ι.Χ. Δεν την αντιλήφθηκε και την παρέσυρε.

Αμέσως διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή επιχείρησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα χωρίς αποτέλεσμα. Η σορός της ηλικιωμένης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πηγή: ekriti.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *