ροή ειδήσεων

Μαθητές και πρόσκοποι στην ΕΛΑΣ Ρόδου



Το Σάββατο (02.12.2017) το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη παιδιών και ενηλίκων μελών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος Ρόδου προκειμένου να ενημερωθούν για το ρόλο του Αστυνομικού στην κοινωνία μας, αλλά και για θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων τους.
Τους «επισκέπτες» υποδέχτηκαν Αξιωματικός του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, προσωπικό του επιτελείου της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι πραγματοποίησαν ενημέρωση για το έργο και την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα παρείχαν χρήσιμες συμβουλές για θέματα Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Τα παιδιά και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μέσα, οχήματα και εξοπλισμό, που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Σημειώνεται ότι, οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ανταποκρίνονται θετικά σε αιτήματα παροχής ενημερωτικών διαλέξεων κυκλοφορικού περιεχομένου σε σχολεία, με κύριο στόχο την ενημέρωση των μαθητών.

ert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *