επικαιρότητα

Συλλήψεις για κύκλωμα που εμφιάλωνε και διακινούσε παράνομα φιάλες υγραερίου επώνυμων εταιρειών
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 688 φιάλες υγραερίου


Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εμφιάλωνε, αποθήκευε και διακινούσε παράνομα φιάλες υγραερίου επώνυμων εταιρειών Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 688 φιάλες υγραερίου Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εμφιάλωνε, αποθήκευε και διακινούσε παράνομα φιάλες υγραερίου επώνυμων εταιρειών, σε δύο εγκαταστάσεις σε Ανατολική Αττική και Πειραιά. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 29, 38, 39 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για εμπορία, αποθήκευση και εμφιάλωση υγραερίου άνευ αδείας, πλαστογραφία μετά χρήσεως, κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεση, διάθεση και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, απόκτηση και κατοχή όπλων και φορολογικές παραβάσεις. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείται.


Ειδικότερα ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι το κύκλωμα διατηρούσε και λειτουργούσε παράνομα εγκαταστάσεις στην Ανατολική Αττική και στον Πειραιά, όπου προέβαιναν σε εμφιάλωση, αποθήκευση και διακίνηση φιαλών υγραερίου, χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη από την αρμόδια Αρχή άδεια λειτουργίας και αποθήκευσης.

Στο πλαίσιο αυτό την 19 Δεκεμβρίου 2017, κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, με τη συνδρομή υπαλλήλων των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιώς και Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, πραγματοποίησαν έρευνα στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 688 φιάλες υγραερίου διαφόρων επωνυμιών, εξοπλισμοί εμφιάλωσης φιαλών υγραερίου, καθώς και πλήθος πλαστικών πωμάτων φιαλών και συρρικνωτικών.Επιπλέον, από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν επιθεωρητές – εκπρόσωποι των εταιρειών υγραερίου βεβαιώθηκε ότι μέρος των κατασχεθέντων βρισκόταν παράνομα στην κατοχή των συλληφθέντων ή ήταν πλαστό.Επιπρόσθετα σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα του 29χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 67 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας μετέβη στο κατάστημα και συνελήφθη ο 52χρονος, καθώς διαπιστώθηκε η έκδοση εικονικού φορολογικού στοιχείου πώλησης κατά την παράδοση φιαλών υγραερίου.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ για τις διοικητικές φορολογικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν, θα ενημερωθεί η αρμόδια Δ.Ο.Υ.


ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά