επικαιρότητα

Συλλήψεις για παράνομο τζόγο σε Ρόδο και ΚάλυμνοΈπαιζαν «πόκα» στη Ρόδο και, εκτός από τα τραπουλόχαρτα, στην κατοχή τους κατασχέθηκαν διάφορες μάρκες πονταρίσματος

Το είχαν «στρώσει» στο παράνομο χαρτοπαίγνιο έξι πελάτες ενός καφενείου στη Ρόδο, όπου έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και τους συνέλαβαν μαζί με την 46χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος που επέτρεπε την διενέργεια του απαγορευμένου παιχνιδιού.


Οι Έλληνες θαμώνες ηλικίας 44 ως 57 χρόνων έπαιζαν το παράνομο τυχερό παιχνίδι «πόκα» και, εκτός από τα τραπουλόχαρτα, στην κατοχή τους κατασχέθηκαν διάφορες μάρκες πονταρίσματος και το χρηματικό ποσό των 880 ευρώ. Όλοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.


*** Στην Κάλυμνο, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 58χρονο Έλληνα, ο οποίος λειτουργούσε καφενείο χωρίς πιστοποιητικό υγείας και άδεια ψυχαγωγικών παιγνίων από την αρμόδια αρχή, καθώς βρήκαν στο κατάστημά του ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για την διενέργεια χαρτοπαιγνίου. Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

protothema

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: το κλεισιμο δρομου για παγοδρόμιο θα παιζει στα αθηναικα μμε...

M M S

M M S
παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης