ροή ειδήσεων

Οφειλές από ντόπιους αντιπροσώπους μεγάλων tour operator, επικαλούνται ξενοδόχοι ως αιτία για την μη καταβολή μισθών



Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου τελευταία ακούει επανειλημμένα από αρκετούς ξενοδόχους, που έχουν κλιθεί στην επιθεώρηση εργασίας για δεδουλευμένα, να επικαλούνται ότι οφειλές ντόπιων αντιπροσώπων μεγάλων tour operator είναι που ευθύνονται για την όλη κατάσταση μη καταβολής δεδουλευμένων, σχεδόν ολόκληρης της σεζόν, σε ξενοδοχοϋπάλληλους.

Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, καλούμε όσους αντιπροσώπους tour operator οφείλουν χρήματα, να εξοφλήσουν όλους τους, λογαριασμούς τους, ώστε να πληρωθούν και οι εργαζόμενοι με την σειρά τους αφού οι μόνοι ζημιωμένοι, από αυτή την υπόθεση, είναι οι εργαζόμενοι που κινδυνεύουν να περάσουν μαύρες γιορτές.

Η προαναφερόμενη δικαιολογία των ξενοδόχων βέβαια, δεν τους απαλλάσσει για κανένα λόγο από την ασυνέπεια τους. Αυτοί είναι που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την όλη κατάσταση αφού θα έπρεπε να έχει γίνει καλύτερη διαχείριση των οικονομικών από μεριάς τους και να είχαν αποπληρωθεί οι μισθοί του προσωπικού τους.

Τέλος, καλούμε όλους αυτούς τους εργαζόμενους, που παραμένουν απλήρωτοι, να το καταγγείλουν στο Σωματείο μας και εμείς με την σειρά μας στην επιθεώρηση εργασίας ώστε να δοθεί άμεση λύση. Το Σωματείο μας, θα κυνηγήσει τον κάθε υπεύθυνο και σκοπεύει, εφόσον χρειαστεί, να φτάσει το θέμα στην Εισαγγελία Ρόδου.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *