ροή ειδήσεων

Διαγόρας Ρόδου - Λουτράκι 1-0



Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2018 ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Λουτρακίου εντός έδρας, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Ποδαρικό με νίκη για την νέα χρονιά έκανε ο Διαγόρας που πέτυχε την τέταρτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Η ομάδα του Νίκου Παντελή ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, με συνέπεια να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να έχει γίνει απειλητική για την εστία του Διασσινού.


Όλα αυτά μέχρι το 17΄ όταν η κεφαλιά του Σκάρου μετά από κόρνερ του Πέεφ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι τους τέρματος των «οράνιε», με τον Αγγελούδη στην συνέχεια της φάσης με κεφαλιά να κάνει το 1-0. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι Ροδίτες κυριάρχησαν στο παιχνίδι και στο 26΄ έχασαν σημαντική ευκαιρία για το 2-0 ο Σουάνης όμως από ευνοϊκή θέση αστόχησε.

Έπειτα από την φάση αυτή δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο ματς, με το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Κορίνθιοι μπήκαν καλύτερα στο ματς προσκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 54' με το σουτ του Γεωργίου να απομακρύνεται από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Στο 62΄ ο Διαγόρας έφτασε κοντά στο 2-0, το σουτ όμως του Αγγελούδη αντί για τα δίχτυα του Διασσινού σταμάτησε στο δοκάρι της εστία τους. Η απάντηση από πλευράς Πελοποννησίων ήρθε στο 64΄, με το πλασέ του Δημήτρη Στασινόπουλου να περνά ψηλά πάνω από την εστία του Στεφανάκου. Στο 89΄ ο Διαγόρας είχε ακόμα μια καλή φάση με το σουτ του Σουάνη να καταλήγει άουτ, με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Μεντής, Προβατίδης, Γεωργίου (66′ Βελλίνης), Σουάνης, Αγγελούδης (85′ Καρπαθάκης), Σκάρος (57′ Σερτζίνιο), Βελέτης, Πέεφ (91′ Ρούνιτς).

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Σωκράτης Πέτρου): Διασσινός, Στασινόπουλος Δ, Τσώκος (66′ Λάκα), Ντερτιλής, Τσορμπατζίδης, Πετρίδης (74′ Ζερβός), Γούλας, Σιώκος, Δαλκαφούκης (84′ Γεωργούλιας), Στασινόπουλος Ε, Γεωργίου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *