επικαιρότητα

Συμμετοχή του Δήμου Ρόδου σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις το α΄ τρίμηνο 2018Με κύριο όχημα επικοινωνίας τη δυνατή ταυτότητα του ονόματος (brandname) «Ρόδος», την αδιαμφισβήτητη παγκόσμια φήμη του νησιού αλλά και τις δυνατότητες πολλαπλών επιλογών που έχει ο κάθε επισκέπτης, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδιασμού τουριστικής προβολής και προώθησης της Ρόδου ανά τον κόσμο, προγραμματίζει να συμμετάσχει και το 2018 σε σημαντικές διεθνείς εκθέσεις τουρισμού.

Η συμμετοχή του Δήμου Ρόδου, μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού, σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στις κύριες αγορές του εξωτερικού, έχει ως πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη του συγκριτικού πλεονεκτήματος του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου στις ευρωπαϊκές τουριστικές αγορές και όχι μόνον, την ενίσχυση των τουριστικών ροών από χώρες της Ευρώπης και άλλων ηπείρων, την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού καθώς και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Για τις δράσεις δε και τις ενέργειες που σχεδιάζει να υλοποιήσει προς αυτή την κατεύθυνση έχει ήδη ενημερώσει σε συσκέψεις τοπικών φορέων, αλλά και σε συνεδριάσεις της επιτροπής προβολής και προώθησης του τουρισμού στη Ρόδο, όλους τους εμπλεκόμενους στον τουρισμό φορείς του τόπου.

Η Ρόδος, θα έχει και το 2018 ξεχωριστή παρουσία, στις τουριστικές εκθέσεις, είτε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, είτε μέσω του ΕΟΤ, αλλά και μεμονωμένα ως Δήμος Ρόδου και ΠΡΟΤΟΥΡ.
Οι εκθέσεις

Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου πρόκειται να συμμετάσχει, σε πρώτη φάση το πρώτο τρίμηνο του 2018, στις ακόλουθες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις :

Ιανουάριος 2018
FERIEN MESSE WIENN, (11-14 Ιανουαρίου 2018), Βιέννη, Αυστρία, (Δήμος Ρόδου – ΠΡΟ.ΤΟΥΡ.)
BOOT DUSSELDORF, (20-28 Ιανουαρίου 2018), Ντίσελντορφ, Γερμανία, (Περίπτερο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου)
EMITT 2018, (25-28 Ιανουαρίου 2018), Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, (Δήμος Ρόδου – ΠΡΟ.ΤΟΥΡ.)

Φεβρουάριος 2018
SALON DE VACANCES, (01-04 Φεβρουαρίου 2018), Βρυξέλλες, Βέλγιο (Δήμος Ρόδου – ΠΡΟ.ΤΟΥΡ. και Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω Ε.Ο.Τ.)
IMTM, (6-7 Φεβρουαρίου 2018), Τελ- Αβίβ, Ισραήλ, (η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει μέσω Ε.Ο.Τ.)
ΒΙΤ, (11-13 Φεβρουαρίου 2018), Μιλάνο, Ιταλία (Περίπτερο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου)
WORLD PANORAMA FESTIVAL, (16-17-18 Φεβρουαρίου 2018), Στοκχόλμη, Σουηδία, (Περίπτερο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου)
IFT, (22-25 Φεβρουαρίου 2018), Βελιγράδι, Σερβία, (η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συμμετέχει μέσω Ε.Ο.Τ.)

Μάρτιος 2018
ΙΤΒ, (7-11 Μαρτίου 2018), Βερολίνο, Γερμανία (Περίπτερο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου)
ΜΙΤΤ, (13-15 Μαρτίου 2018), Μόσχα, Ρωσία (Περίπτερο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου)
SALON MONDIAL DU TOURISME, (15-18 Μαρτίου 2018), Παρίσι, Γαλλία, (Περίπτερο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου)

Καλούνται οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του α΄ τριμήνου του 2018, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή, στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και email.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στον κ. Κώστα Χατζίκο, το αργότερο μία μέρα πριν τις ημερομηνίες των εκθέσεων.

ΠΗΓΗ www.money-tourism.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά