ροή ειδήσεων

Ο Στέλιος Διονυσίου μηνύει αστυνομικό: «Τον έβρισα, αλλά δεν τον χτύπησα»



Στα δικαστήρια βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Στέλιος Διονυσίου, προκειμένου να εκδικαστεί το αυτόφωρο μετά την αντιδικία που είχε με αστυνομικό χθες στο κέντρο της Αθήνας τον οποίο φέρεται ότι χτύπησε κόβοντας την κορδέλα που είχε τοποθετήσει η τροχαία στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία στην προσπάθειά του να περάσει το δρόμο χτύπησε έναν αστυνομικό με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση απείθεια και επικίνδυνη σωματική βλάβη με τον τραγουδιστή να αρνείται τις κατηγορίες και τον δικηγόρο του να κάνει λόγο για κακή εκτίμηση της κατάστασης.


«Ζητήσαμε από τον εισαγγελέα να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατέψουμε τη δικαιοσύνη», είπε ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν καταθέσεις που λένε ότι ο τραγουδιστής δεν χτύπησε τον αστυνομικό. Τελική η ιατροδικαστική έκθεση έφθασε αφού είχε ασκηθεί η ποινική δίωξη. Σύμφωνα με αυτήν, κατά τον δικηγόρο του τραγουδιστή, δεν προκύπτουν κακώσεις σε βάρος του τροχονόμου. Ο τραγουδιστής από την πλευρά του υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του τροχονόμου για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται ότι έβρισε τον αστυνομικό αλλά όχι ότι τον χτύπησε.

Σε τηλεοπτική εκπομπή είχε αναφέρει: «Έχω διαβάσει και έχω ακούσει τα άπειρα. Αισθάνθηκα μια αδιαθεσία μια δύσπνοια, μίλησα με τον ασφαλιστή μου, το νοσοκομείο που είναι στην ασφάλισή μου ήταν προς τα εκεί που ήταν κλειστοί οι δρόμοι, παρακάλεσα και ζήτησα να πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Δεν με άφηναν να περάσω και πάνω στον πανικό μου και στην αγανάκτησή μου πέρασα την κορδέλα, το αυτοκίνητό μου έσκισε την κορδέλα και συνέχισα την πορεία μου μέχρι το νοσοκομείο, είδα ότι προκάλεσα μεγάλη αναστάτωση και σταμάτησα. Σέβομαι την ελληνική αστυνομία, δεν χτύπησα τον αστυνομικό όπως ο ίδιος ισχυρίζεται και μάλιστα υπάρχουν και πολλοί μάρτυρες. Μάλιστα έκανα κι έναν βαρύ όρκο, που δεν συνηθίζω στη ζωή μου. "Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου ότι δεν σε χτύπησα", εσύ του λέω ορκίζεσαι ότι σε χτύπησα; Και μου απαντάει "τι είμαστε παιδάκια να κάνουμε όρκους;" Καταθέσαμε και οι δύο μήνυση, εκείνος αφέθηκε ελεύθερος, εγώ κρατήθηκα».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *