επικαιρότητα

Κως - Τρόμος για γυναίκα σε τουαλέτα πλοίου – Ξαφνικά είδε μία περίεργη σκιά και…Η γυναίκα δεν ήταν όπως νόμιζε μόνη στην τουαλέτα του πλοίου.


Πανικός επικράτησε κατά τη διάρκεια ταξιδιού όταν άγνωστος βιντεοσκόπησε μία γυναίκα στις τουαλέτες πλοίου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η γυναίκα στις 11 Φεβρουαρίου 2016 ενώ ταξίδευε με πλοίο από τον Πειραιά στην Κω πήγε στην τουαλέτα. Ξαφνικά είδε στο κενό ανάμεσα από δύο τουαλέτες μία περίεργη σκιά, αναφέρει η εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική». Κοίταξε προσεκτικότερα και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ένα κινητό τηλέφωνο μαύρου χρώματος. Έσκυψε κι είδε ένα χέρι να κρατά κινητό με την κάμερα του στραμμένη προς το μέρος της. Αμέσως έτρεξε προς το διάδρομο του πλοίου, όπου ρώτησε ένα μέλος του πληρώματος αν είδε κάποιον να τρέχει από τις γυναικείες τουαλέτες διότι είχε τραβήξει βίντεο με την ίδια. Το μέλος του πληρώματος έτρεξε να πιάσει το δράστη. Το θύμα αναγνώρισε στο χέρι του κατηγορουμένου το κινητό που τη βιντεοσκοπούσε.

Υπάλληλος της ρεσεψιόν του πλοίου πήρε το κινητό και βρήκε το βίντεο, όπου φαινόταν καθαρά το πρόσωπο του θύματος μέσα στις γυναικείες τουαλέτες.
«Νόμιζα πως ήταν η γυναίκα μου»

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη και υποστήριξε πως νόμιζε ότι εκείνη την ώρα βιντεοσκοπούσε τη γυναίκα του, που μόλις είχε πάει στις τουαλέτες.

newsbomb.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Σχέδιο νόμου για «κούρεμα» των οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Mα τι ''μακάκες'' πρέπει να είμαστε όσοι καθόμαστε και πληρώνουμε κανονικά τις οφειλές μας . Μήπως πρέπει να το σκεφτούμε καλύτερα ;;;

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά