επικαιρότητα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Επανεκλογή Διακοφώτη, χωρίς... εκλογέςΜε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Διακοφώτη να είναι η μοναδική που κατατέθηκε μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ανανέωσε τη θητεία του στην Ένωση.

Στην προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων θα παραμείνει ο Παναγιώτης Διακοφώτης. Ο συνδυασμός του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και προέδρου της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών (και μέλους στην Επιτροπή των Διοργανώσεων της ΕΠΟ) ήταν ο μοναδικός που κατατέθηκε, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί αυτόματα η θητεία του.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική -έτερη- κίνηση που έγινε για να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο δεν βρήκε ιδιαίτερη ανταπόκριση από τα σωματεία της Ένωσης, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει άλλη υποψηφιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας κατάθεσης των υποψήφιων συνδυασμών για τις αρχαιρεσίες της Ε.Π.Σ.Δ., Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00, κατατέθηκε στη γραμματεία της Ένωσης, ένας συνδυασμός η «Ενωτική Ποδοσφαιρική Συμμαχία Δωδεκανήσου» με υποψήφιο Πρόεδρο τον κ. Διακοφώτη Παναγιώτη.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης