επικαιρότητα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Επανεκλογή Διακοφώτη, χωρίς... εκλογέςΜε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Διακοφώτη να είναι η μοναδική που κατατέθηκε μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ανανέωσε τη θητεία του στην Ένωση.

Στην προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων θα παραμείνει ο Παναγιώτης Διακοφώτης. Ο συνδυασμός του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και προέδρου της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών (και μέλους στην Επιτροπή των Διοργανώσεων της ΕΠΟ) ήταν ο μοναδικός που κατατέθηκε, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί αυτόματα η θητεία του.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική -έτερη- κίνηση που έγινε για να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο δεν βρήκε ιδιαίτερη ανταπόκριση από τα σωματεία της Ένωσης, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει άλλη υποψηφιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας κατάθεσης των υποψήφιων συνδυασμών για τις αρχαιρεσίες της Ε.Π.Σ.Δ., Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00, κατατέθηκε στη γραμματεία της Ένωσης, ένας συνδυασμός η «Ενωτική Ποδοσφαιρική Συμμαχία Δωδεκανήσου» με υποψήφιο Πρόεδρο τον κ. Διακοφώτη Παναγιώτη.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά