ροή ειδήσεων

Λιαργκόβας: Θα βγούμε από το μνημόνιο, αλλά δεν θα σταματήσει η λιτότητα

«Μπορεί να φύγουμε από την στενή εποπτεία των ξένων, αλλά μπαίνουμε σε μια άλλη εποπτεία, αυτή των αγορών», είπε ο επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής.

Η Ελλάδα θα βγει από το μνημόνιο και από τη στενή εποπτεία των ξένων, αλλά δεν θα σταματήσει η λιτότητα, δήλωσε ο Παναγιώτης Λιαργκόβας, όπως μεταδίδει η Real.gr.

«Θα εξακολουθεί να υπάρχει η λιτότητα», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, μιλώντας στο «Ε».

«Μπορεί να φύγουμε από την στενή εποπτεία των ξένων, αλλά μπαίνουμε σε μια άλλη εποπτεία, αυτή των αγορών. Εκεί θα δίνουμε καθημερινά εξετάσεις, πρέπει να εφαρμόζουμε αυτά που έχουμε πει ότι θα γίνουν, γιατί οι αγορές είναι αμείλικτες και αδυσώπητες», τόνισε ο κ. Λιαργκόβας, σημειώνοντας ότι δεν θα υπάρξει τέταρτο μνημόνιο, ούτε άλλος δανεισμός από τους ξένους.

Αναφερόμενος στα «κόκκινα» δάνεια, υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει γρήγορα ρύθμιση και να πληρώσουν οι κακοπληρωτές.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/1/18 23:15

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΛΙΑΡΓΚΟΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.-ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.-ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΑΙΜΙΝΓΚ.ΕΑΝ ΕΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ.-ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.-ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ,-ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ..-ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ. Η ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΛΑΔΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙ -ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙ/ΣΕΩΝ- Η ΟΙ ΝΑΥΛΟΝ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΥ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ .ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.-ΒΓΗΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *