ροή ειδήσεων

ΕΔΕ για το γλέντι στα επείγοντα νοσοκομείου στην Μυτιλήνη (pic)

Η διοικήτρια του νοσοκομείου, Άννα Ζερβού διέταξε ΕΔΕ για το γλέντι με μουσική, φαγητό και τσιγάρα στο χώρο υποδοχής των περιστατικών που είναι επείγοντα.



Διαστάσεις παίρνει το θέμα με το γλέντι στον χώρο της υποδοχής του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Μυτιλήνης παραμονή πρωτοχρονιάς.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα της Λέσβου»: «Το προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, οργάνωσε ένα γλέντι που θα το ζήλευε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Μπουζούκια, τουμπερλέκια, ντέφια, οι ρετσίνες και οι μπίρες να ρέουν σε αφθονία και τα τσιγάρα ν’ ανάβουν το ένα πίσω απ’ το άλλο. Οι χώροι του ΤΕΠ μετατράπηκαν σε «κουτούκι» με ζωντανή μουσική, φαγητά, ποτά, τσιγάρα και γιατρούς, νοσηλευτές, σεκιουριτάδες, μέχρι και… ένας ασθενής με κουβέρτα και το τσιγάρο στο χέρι, να διασκεδάζουν!


Το εντυπωσιακότερο όλων όμως, τα βίντεο από το γλέντι σε νυχτερινή βάρδια του Νοσοκομείου, δεν τραβήχτηκαν από κάποιο επισκέπτη ή κάποιο ασθενή, αλλά από τους ίδιους τους γλεντζέδες την ώρα που χόρευαν, έπιναν και μάλιστα τα ανέβασαν και στους λογαριασμούς τους στο facebook, έτσι για να δουν και οι πολίτες και να κάνουν το σταυρό τους, γιατί δεν τους συνέβη τίποτα έκτακτο και δεν χρειάσθηκε να… πέσουν στα χέρια της συγκεκριμένης βάρδιας, εκείνο το βράδυ.


Μάλιστα στη διάρκεια του γλεντιού ακούγονται σε διάφορα σημεία οι εργαζόμενοι να σχολιάζουν την κατάσταση, λέγοντας «αν έρθει κανένας θα πούμε έχουμε ασθενή», ή μια άλλη εργαζόμενη που χορεύει ζεϊμπέκικο, σε τσακίρ κέφι ακούγεται να λέει «για X-ray είμαστε τώρα».


Στο πρωτοφανές event στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, τα γλέντια όπως φαίνεται από τα βίντεο, εξελίσσονται παντού, μέσα σε γραφεία όπου έχουν στρωθεί τα φαγητά και τα μπουκάλια με τα ποτά, ενώ χορεύουν στους διαδρόμους, στους χώρους υποδοχής ασθενών. Μάλιστα πάνω στο χορό αντί για πιάτα ή χαρτοπετσέτες, μια εργαζόμενη πετάει κυπελάκια που χρησιμοποιούνται για εξετάσεις».


Όλα αυτά, όπως είναι λογικό προκάλεσαν την επέμβαση της διοικήτριας του νοσοκομείου, Άννας Ζερβού, η οποία διέταξε την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *