ροή ειδήσεων

Ο Μέσι «Αγόρασε» νησί στο Ιόνιο [pics]



Τι σχέση μπορεί να έχουν ένας Αργεντινός (Λιονέλ Μέσι), ένας Ιταλός (Αλεσάντρο Προτό) και ένα ελληνικό νησί; Μια απάντηση θα ήταν: ο Ιταλός μεσολάβησε για να αγοράσει ο Αργεντινός το νησί.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Αγόρασε όντως ο Λιονέλ Μέσι το ελληνικό νησί «Σοφία» στο Ιόνιο Πέλαγος; Ιδού η απορία!

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια ανακοίνωση από την εταιρία Proto Group Ltd, σύμφωνα με την οποία ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αγόρασε το νησάκι Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος.

Ως εδώ καλά, θα πει κανείς. Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος; Υπάρχει δε και ανακοίνωση από την πλευρά της εταιρίας. Φωτογραφία Reuters
«Ο Μέσι αγόρασε ελληνικό νησί»

Σε αυτή, η εταιρία Proto Group Ltd αναφέρει ότι: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο παίκτης Λέο Μέσι αγόρασε ένα νησί στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα, το νησί Νήσος Σοφία. Ο Λέο Μέσι είναι ήδη πελάτης μας, έχοντας αγοράσει μέσω ημών ένα υπέροχο ρετιρέ στο Παρίσι».

Το νησάκι Σοφία ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων Νήσων, απέναντι από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
Fake news

Την ίδια στιγμή έρχεται κι ένα δημοσίευμα από το iAitoloakarnania.gr να περιπλέξει τα πράγματα. Γιατί υποστηρίζει ότι η είδηση για τον Μέσι και το ελληνικό νησί είναι ένα fake news. Πως ο Λιονέλ Μέσι δεν αγόρασε νησί στην Ελλάδα. Και πως ο μεσίτης Αλεσάντρο Προτό είναι απατεώνας, που θέλει να εκμεταλλευθεί το όνομα του Αργεντινού άσου.
Ο Αλεσάντρο Προτό

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ιταλός μεσίτης αρέσκεται να δημιουργεί ψεύτικες πωλήσεις σε διάφορους σταρ για να μπορεί να… προσελκύει πελατεία!

Μάλιστα, το 2009 φέρεται να είχε εκμεταλλευθεί την είδηση πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήθελε να πουλήσει τη βίλα του στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία. Τότε, διέρρευσε πως εκείνος ήταν που είχε αναλάβει την υπόθεση και «ανέβασε» τις μετοχές του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *