ροή ειδήσεων

Διαγόρας Ρόδου - Πέλοπας Κιάτου 1-0



Μια ακόμα εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Διαγόρας Ρόδου ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Πέλοπα Κιάτου, στον εξ αναβολής αγώνα για την 14η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.



Καρέ νικών συμπλήρωσε ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας με την ομάδα του Νίκου Παντέλη να βρίσκεται πλέον στο -2 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Εθνικό. Στα του αγώνα ο «γηραιός» ήταν αυτός που στα πρώτ λεπτά του αγώνα είχε μεν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να έχει γίνει απειλητικός για την εστία του Ριζάι.


Η πρώτη καλή στιγμή της ομάδας της Ρόδου στο παιχνίδι ήρθε στο 19΄ με την σέντρα- σουτ του Ευαγγελιδάκη να υποχρεώνει σε δύσκολη απόκρουση τον τερματοφύλακα της ομάδας της Κορινθίας. Από το 30΄ και μετά ο Πέλοπας ανέβασε την απόδοση του στο παιχνίδι με συνέπεια να δημιουργήσει τις πρώτες του φάσεις στο ματς. Στο 30΄ το σουτ του Ραχήμ πέρασε πάνω από το τέρμα του Μπαμπανοώτη, ενώ στο 33΄ το σουτ του Πράττου κατέληξε στα χέρια του Μπαμπανιώτη.

Η απάντηση από τον Διαγόρα ήρθε στο 45΄ η κεφαλιά όμως του Γιόνδη δεν είχε την κατάληξη, που αυτός ήθελε με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ ο Διαγόρας κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε σουτ του Γιόνδη. Έπειτα από το γρήγορο αυτό τέρμα οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο ματς και στο 55΄ έφτασαν κοντά στο 2-0, το σουτ όμως του Βελλίνη απέκρουσε δύσκολα ο Ριζάι.

Η ομάδα του Βασίλη Τζαλακώστα με την σειρά της στο 75΄ έχασε σημαντική ευκαιρία για το 1-1, το μακρινό σουτ όμως του Μπούκη αποκρούστηκε από τον Μπαμπανιώτη με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο 77΄ οι παίκτες του Νίκου Παντέλη είχαν ακόμα μια καλή στιγμή για να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, το πλασέ στην κίνηση όμως του Βελλίνη αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Ριζάι με το σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Mπαμπανιώτης, Ευαγγελιδάκης, Μήτκας, Προβατίδης, Ρούνιτς, Μπακάλης, Βελέτης, Σερτζίνιο (91′ Τσαγκάρης), Βελλίνης (83΄Καρπαθάκης), Κιοσέογλου (65΄Γεωργίου), Γιόνδης (62′ Αγγελούδης)

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Βασίλης Τζαλακώστας): Ριζάι, Τουμπανάκης, Ραχήμ, Κουρούμαλης, Παινέσης, Μανιώτης, Παπουτσής, Παλογιαννίδης (64′ Μιχαλόπουλος), Πράττος, Μπούκης (89′ Σταθακόπουλος) Πετρόπουλος (58′ Θεοδωρόπουλος)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *