ροή ειδήσεων

Αναβολή πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου

Απόφαση της περιφέρειας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου

Δεν θα πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία έως τις 21 Φεβρουαρίου 2018, όπως αποφάσισε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξάγονται κανονικά.

Αναλυτικότερα, ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αναστέλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς του συλλόγου, που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, καθώς και για τις 14 και 21 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ύστερα από αίτηση του επισπεύδοντος ή του οφειλέτη, θα παρέχεται άδεια από το σύλλογο για τη διενέργεια πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Τέλος, ο σύλλογος επισημαίνει ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά.

Για την απόφαση τοποθετήθηκε ήδη ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κάνοντας λόγο για νίκη του κινήματος.

«Με την εξαγγελία των κινητοποιήσεων και τρέμοντας τις αντιδράσεις των αγωνιστών του κινήματος και των πολιτών, ή κυβέρνηση και η τραπεζική κλίκα που, υπό τον Γεώργιο Ρούσκα, διοικεί τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών – Πειραιώς έσπευσαν να αναστείλουν τους ανακοινωμένους φυσικούς πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της Αττικής μέχρι τις 21 Φλεβάρη. Η πανικόβλητη αυτή αναβολή των φυσικών πλειστηριασμών συνιστά μια ακόμη επιτυχία του κινήματος για την προστασία των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας. Έχουν οικτρές αυταπάτες η ''ληστρική'' κυβέρνηση των τραπεζών και η κλίκα των ''κορακιών'' του Γεώργιου Ρούσκα, αν πιστεύουν ότι βρήκαν την βρώμικη συνταγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για να αρπάξουν εκ τους ασφαλούς τις λαϊκές περιουσίες σε κλειδαμπαρωμένα και πολιορκημένα από ΜΑΤ συμβολαιογραφικά γραφεία. Σύντομα θα αντιληφθούν ότι η οργή και η εφευρετικότητα του κινήματος δεν σταματάει μπροστά σε αυταρχικές μεθοδεύσεις ενός καθεστώτος ανδρείκελου των τραπεζιτών που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ληστεύει και να εξαθλιώνει την κοινωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *