ροή ειδήσεων

Γύρευε ο Κωνσταντίνος να δώσει στεγνά μόνο τον Κουρουμπλή!

O υπουργός θα διαπιστώσει εάν Καστελλόριζο και Σύμη εξακολουθούν να είναι ελληνικά νησιά



Γύρευε ο Κωνσταντίνος να δώσει στεγνά μόνο τον αρχιράπερ τον Κουρουμπλή, τον διορατικό, τον οξυδερκή, τον γρήγορο.

Δηλαδή να πει ο Φρουζής ότι συνάντησα στο Χίλτον τον Κουρουμπλή τον δυναμικό, τον διορατικό και του έδωσα 1.000 καλοχτενισμένα μπλε τα οποία ο υπουργός άρχισε να τα μετράει για να διαπιστώσει αν τον έρριξα! Μια υπόθεση κάνουμε τώρα…Φυσικά ο Κωνσταντίνος δεν θα πει κάτι τέτοιο…Οπως δεν παραδέχθηκε ποτέ ο Μιχάλης ο Χριστοφοράκος το λάδωμα πολιτικών, δημοσιογράφων, κομμάτων, κλπ.



Ο αντιπρόεδρος της NOVARTIS θα κρατήσει για τον εαυτό του την σαδιστική ικανοποίηση ότι λάδωσε τα ρεμάλια που λάδωσε. Για όσους λάδωσε θα αισθάνεται την χαρά της παντοδυναμίας καθώς είσαι εσύ που λαδώνεις τα ανθρωπάκια της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, κλπ, εδώ στην Κολομβία των Βαλκανίων και της Ευρώπης.

Δεν είναι και λίγο να τους εξευτελίζεις λαδώνοντάς τους-έστω κι αν το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν χαμπαριάζει από αυτά. Εχει ενισχυθεί ιδιαίτερα με τα χρόνια.

Οσο για τον Κουρουμπλή σε καμμία περίπτωση δεν ισχυριζόμαστε ότι ο Κουρουμπλής λαδώθηκε από τον Φρουζή απλά και μόνο επειδή υπάρχει το όνομά του στη δικογραφία.

Σε καμμιά περίπτωση δεν ισχυριζόμαστε ότι ο υπουργός πήρε στα χέρια του λαδωμένα 500έυρα και άρχισε να τα μετράει.

Λέμε αν τρελλαινόταν ο πρώην αντιπρόεδρος της NOVARTIS και έλεγε ότι εγώ απ΄όλα αυτά τα πολιτικά ρεμάλια λάδωσα μόνο τον Κουρουμπλή, τον ράπερ, τον διορατικό.

Γύρευε τι θα γινόταν στην Κολομβία των Βαλκανίων!

Στο μεταξύ ο Κουρουμπλής, ο διορατικός, ο σκληροτράχηλος αποφάσισε να ξανοιχτεί στο Αιγαίο για να διαπιστώσει εάν το Καστελλόριζο και η Σύμη εξακολουθούν να είναι ελληνικά νησιά. Ετσι ο υπουργός θα τα επισκεφθεί το διήμερο της Κυριακής και της Δευτέρας συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σντιναύαρχο Λ.Σ. Ράπτη Σταμάτιο.

Ο Κουρουμπλής θα επισκεφτεί αύριο στις 11.15 το Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης, ενώ στη συνέχεια και περί ώρα 12.00 θα μεταβεί στο Δημαρχείο, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον αντιδήμαρχο του νησιού.

Στη συνέχεια ο υπουργός θα αναχωρήσει στις 12.30 για τη Νησίδα Ρω όπου θα επισκεφτεί το Φυλάκιο.

Την Δευτέρα στις 09.00, ο Κουρουμπλής θα αναχωρήσει για τη Στρογγυλή όπου θα επισκεφτεί αντίστοιχα το Φυλάκιο του νησιού.

Στις 10.20 θα αφιχθεί στη Σύμη, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δημαρχείο της Σύμης στις 10.30, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση στο Λιμεναρχείο της Σύμης.

kourdistoportocali

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *