ροή ειδήσεων

Ρόδος: Στο εδώλιο δύο κατηγορούμενοι για βιασμό



Με δύο υποθέσεις σεξουαλικών εγκλημάτων θα ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη υπόθεση κατηγορούμενος είναι ένας Αλβανός που φέρεται να βίασε μία ανήλικη συμπατριώτισσά του. Ο Αλβανός διαφεύγει της σύλληψης ενώ το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε πριν από 19 ολόκληρα χρόνια!

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου με το οποίο η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη, όλα έγιναν στις 12 Οκτωβρίου 1999 στις 12 το μεσημέρι, στο χωριό Μάσσαρη της Ρόδου. Εκεί διέμενε ο Αλβανός κατηγορούμενος και στο σπίτι του τον επισκέφθηκε η νεαρή συμπατριώτισσά του έπειτα από δική του πρόσκληση ώστε να του πλύνει κάποια ρούχα. Όταν η νεαρή κοπέλα μπήκε μέσα, ο κατηγορούμενος κλείδωσε την πόρτα και παρά τις αντιδράσεις και τις διαμαρτυρίες της, εξασκώντας επάνω της σωματική βία την εξανάγκασε παρά τη θέλησή της να έλθει σε εξώγαμη κατά φύση συνουσία μαζί του.

Στη δεύτερη υπόθεση κατηγορούμενος είναι και πάλι αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ηλικίας σήμερα 40 ετών, για το βιασμό μίας 15χρονης – τότε- συμπατριώτισσας του η οποία μάλιστα ανήκε στο ευρύτερο συγγενικό του περιβάλλον.

Το περιστατικό φέρεται να είχε σημειωθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2005 στα Κοσκινού και είχε καταγγελθεί στην αστυνομία και τις αρμόδιες διωκτικές αρχές οι οποίες και σχημάτισαν δικογραφία, ενώ ο φερόμενος ως δράστης αναζητούνταν και ουδέποτε εμφανίστηκε.

Και οι δύο υποθέσεις θα εκδικαστούν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου στις 26 Φεβρουαρίου.
zougla.gr
Πηγή: rodiaki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *