ροή ειδήσεων

Παντελής Παντελίδης: Δυο χρόνια από τον θάνατο του – Πλήθος κόσμου στο σημείο που έγινε το μοιραίο τροχαίο



Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016 όταν μία ολόκληρη χώρα θα σοκαριστεί από τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη. Ο Παντελής Παντελίδης, άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά σε ηλικία 33 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Ελληνικό.


Ο Παντελής Παντελίδης «χάθηκε» όμως τα τραγούδια του τον έχουν κρατήσει ζωντανό με τους θαυμαστές του να τιμούν την μνήμη του με κάθε τρόπο. Σήμερα, στο μοιραίο σημείο που άφησε ο αγαπημένος τραγουδιστής την τελευταία του πνοή συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου ενώ τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη του.

Οι θαυμαστές του, περνούσαν από το πρωί και άφηναν ένα λουλούδι… ενώ φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη και κεριά ήταν παντού. Μάλιστα, κάποιος είχα βάλει στο αυτοκίνητο του τέρμα τα τραγούδια του με τους θαυμαστές του να τραγουδούν ώστε με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν με έναν διαφορετικό, δικό τους τρόπο, τον Παντέλο.
Δείτε στο βίντεο το τρισάγιo που πραγματοποιήθηκε στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης



Κεριά, λουλούδια και φωτογραφίες στο μοιραίο σημείο



Το μοιραίο πρωινό

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ οδηγούσε ένα τζιπ το οποίο ξέφυγε της πορείας του προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες.

Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου δυστυχώς ήταν αργά και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία της Νέας Ιωνίας· νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο Παντελίδης κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.
Ανοίγει ξανά ο φάκελος του τροχαίο

Τρεις μήνες μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για 2,72 μιλιγκράμ (mg) αλκοόλ στο αίμα του.

Τον Οκτώβριο του 2017 το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο. Ωστόσο, η οικογένειά του έκανε προσφυγή μιας και πιστεύει πως δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. Έτσι, η υπόθεση ανατέθηκε στον εισαγγελέα Εφετών. Το πόρισμά του αναμένεται μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Στην πολυσέλιδη προσφυγή, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια ζητά επιπλέον έρευνες και πραγματογνωμοσύνες. Κάνει λόγο για παραλείψεις στο προηγούμενο στάδιο. Σε δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής αναφέρεται ότι δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η υπόθεση αναμένεται να λάβει άλλη τροπή ως προς το σκέλος της έρευνας. Και αυτό ώστε να έχουν εξαντληθεί όλα τα πρόσφορα αποδεικτικά μέσα και να υπάρχει στη διάθεση των Αρχών κάθε στοιχείο για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ (δείτε εδώ περισσότερα).

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *