ροή ειδήσεων

Το φύλλο αγώνα της Τούμπας δείχνει... δικαστικό θρίλερ!



Δείτε το φύλλο αγώνα από το ντέρμπι της Τούμπας και τις βασικές διαφορές που παρουσιάζει με το φ.α. της Λεωφόρου. Πού ποντάρει ο ΠΑΟΚ για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης...


Το ντέρμπι της Τούμπας δεν διεξήχθη ποτέ και το μέλλον του θα κριθεί τελικά στις αίθουσες των πειθαρχικών οργάνων. Επειδή όμως είναι αρκετά... νωπό το περσινό περιστατικό στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ που διεκόπη, το SDNA αποκαλύπτει το τι ακριβώς έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα της χθεσινής συνάντησης και παρουσιάζει τις σημαντικές διαφορές που υπάρχουν και στις οποίες ποντάρει ο ΠΑΟΚ για να γίνει κανονικά το παιχνίδι.


Τα τρία βασικά στοιχεία στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Αρετόπουλος σε σχέση με εκείνο της περσινής αναμέτρησης για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος είναι τα εξής:

1) Στη Λεωφόρο, ο Κομίνης διατάζει τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια μετά το περιστατικό με το κουτάκι που εκτοξεύτηκε στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς. Αντιθέτως, στην Τούμπα, ο Αρετόπουλος δεν διατάζει κάτι ανάλογο, αλλά σημειώνει πως ο Ολυμπιακός έφυγε μόνος του.

2) Δεύτερο στοιχείο είναι ότι -όπως αναφέρεται από τον Τρικαλινό ρέφερι- στον γιατρό του χθεσινού αγώνα που είναι εγκεκριμένος από τη Λίγκα, απαγορεύεται για 15 λεπτά να εισέλθει στον χώρο των αποδυτηρίων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το τι μπορεί να συνέβη σε αυτό το διάστημα. Κι αυτό βέβαια, για μία περίπτωση που, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, ο Γκαρσία χρειαζόταν άμεσα να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

3) Επιπλέον, αξίζει να σταθούμε στο άρθρο που επικαλείται στο τέλος της αναφοράς του ο Κομίνης για το περσινό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το οποίο διέταξε τη διακοπή του αγώνα και προβλέπει αφαίρεση βαθμών. Συγκεκριμένα, σημειώνει πως: «Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω γεγονότα, την ενημέρωση των παρατηρητών αγώνα, βάσει του άρθρου 15, παρ. 3, εδ. Β6, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα. Ουδεμία άλλη παρατήρηση». Στον αντίποδα, κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στο χθεσινό φύλλο αγώνα του Αρετόπουλου, το οποίο σημαίνει ότι όλα είναι ανοιχτά αναφορικά με το σε ποιο άρθρο θα κληθεί σε απολογία ο ΠΑΟΚ.

Σε όλα αυτά δε, θα πρέπει να προσθέσουμε τα ήδη καταγεγραμμένα περιστατικά, όπως ότι ο Ολυμπιακός δήλωσε εκπρόθεσμα τον προπονητή του στη λίστα των αξιωματούχων, κάτι που σημαίνει πως παρανόμως βρισκόταν στο γήπεδο.

Σημαντική παράμετρος, επίσης, το γεγονός πως Αρετόπουλος αναφέρει το επίμαχο περιστατικό ως πληροφορίες που του μετέφεραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κι όχι σαν κάτι που είδαν ο ίδιος ή οι βοηθοί του, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως η διαιτητική ομάδα δηλώνει άγνοια για όσα συνέβησαν.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το φύλλο αγώνα:

«Καθώς μας παραδόθηκαν στην προβλεπόμενη ώρα οι λίστες των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων των δύο ομάδων, περίπου 15 λεπτά αργότερα ο παρατηρητής της διοργανώτριας μάς προσκόμισε τη λίστα των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας με τις παρακάτω αλλαγές. Στη θέση του αρχικά δηλωθέντος προπονητή κ.Χρήστου Κόντη, τοποθετήθηκε ο κ. Όσκαρ Γκαρσία και στη θέση του αρχικά δηλωθέντος τεχνικού διευθυντή κ. Martinez Ruben τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Κόντης.
Κατά τη διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων του αγώνα και των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Όσκαρ Γκαρσία, σύμφωνα με πληροφορίες των εκπροσώπων της ομάδας του, δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο (ρολό ταμειακής μηχανής) το οποίο ρίχτηκε από την κερκίδα. Αμέσως αυτός αποχώρησε στα αποδυτήρια, συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας του και τους εκπροσώπους της. Άμεσα αποχώρησε και η υπόλοιπη φιλοξενούμενη ομάδα στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια αποχωρήσαμε κι εμείς στα αποδυτήριά μας. Ζητήθηκε η εξέταση του κ. Όσκαρ Γκαρσιία από τον ιατρό του αγώνα, για να ελεγχθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο ιατρός του αγώνα μάς ενημέρωσε ότι δεν κατέστη δυνατή η άμεση εξέταση, διότι δεν επιτρεπόταν στον ιατρό του αγώνα η είσοδος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Αυτό κατέστη δυνατό έπειτα από περίπου 15' λεπτά, όταν και ο ιατρός του αγώνα, συνοδευόμενος από τον β' παρατηρητή της διοργανώτριας, κ. Α.Αλεξανδρή και τον 4ο διαιτητή, εισήχθη στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, όπου και έγινε η εξέταση, παρουσία εκπροσώπων και των δύο ομάδων, καθώς και του παρατηρητή της διοργανώτριας. Ο ιατρός του αγώνα μάς ενημέρωσε προφορικώς και γραπτώς για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων. Η γνωμάτευσή του επισυνάπτεται στην έκθεση του παρατηρητή της διοργανώτριας. Κατόπιν, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μάς ενημέρωσε ότι ο κ. Όσκαρ Γκαρσία δεν δύναται να εκτελέσει τα καθήκοντά του και θα διακομιστεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις επειδή δεν αισθανόταν καλά, συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας κ.Θέο Χρήστο και ότι, ως εκ τούτου, η ομάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του ιατρού και του προπονητή της. Κατόπιν των ανωτέρω δεν κατέστη δυνατή η τέλεση του αγώνα. Καμία άλλη παρατήρηση».


Διαβάστε εδώ το φύλλο αγώνα της Λεωφόρου:

«Στο 53' ο Κουλιμπαλί γρονθοκόπησε αντίπαλο. Στο ίδιο λεπτό, ο Σάχοβ γρονθοκόπησε αντίπαλο. Στο 53' ο Κρέσπο διέπραξε αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου. Στο ίδιο λεπτό, ο Μπεργκ διέπραξε αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου. Όλα τα παραπάνω έγιναν σε φυσική διακοπή του αγώνα. Στο παραπάνω λεπτό υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ αξιωματούχων και των δύο ομάδων, η οποία μεταφέρθηκε εντός αγωνιστικούς χώρου, κάνοντας αδύνατη την υπόδειξη των παραπάνω πειθαρχικών ποινών.

Μετά από αυτό, πήρα την απόφαση να οδηγηθούμε στα αποδυτήρια, καθώς η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Στο ίδιο λεπτό και ενώ ακόμα βρισκόμασταν εντός αγωνιστικού χώρου, ο Παντελής Κωνσταντινίδης μάς πλησίασε και μας είπε: "Από εσάς ξεκίνησε ρε γ***μένοι". Στο ίδιο λεπτό, ο γυμναστής του ΠΑΟΚ πλησίασε τον 4ο διαιτητή και τον τράβηξε από τη φανέλα, λέγοντάς του "fuck off".

Στο ίδιο λεπτό μάς πλησίασε ο Κόλα και διαμαρτυρόμενος και με έντονο ύφος μάς είπε τα εξής "εσείς δεν τα βλέπετε αυτά;". Στο ίδιο σημείο, ο Ουάρντα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε άσεμνες εμπρηστικές χειρονομίες στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια μάς ενημέρωσαν οι παρατηρητές του αγώνα ότι ο Ίβιτς δέχθηκε κουτάκι μπύρας στο κεφάλι από οπαδό του Παναθηναϊκού και έπεσε στο έδαφος. Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Εκεί εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα και μας ενημέρωσε, παρουσία των εκπροσωπών και των δύο ομάδων, προφορικά και γραπτώς τη γνωμάτευσή του, η οποία επισυνάπτεται με το ΦΑ. Κατόπιν, ο εκπρόσωπος της ομάδας του ΠΑΟΚ, Π. Κωνσταντινίδης μάς ενημέρωσε ότι ο Ίβιτς φέρει σκίσιμο και έχει αιμορραγία στο κεφάλι, έχει έντονη ζάλη και μαζί με τον ιατρό της ομάδας του θα διακομισθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για περαιτέρω εξετάσεις και, ως εκ τούτου, η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του προπονητή του και του ιατρού της ομάδας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω γεγονότα, την ενημέρωση των παρατηρητών αγώνα, βάσει του άρθρου 15, παρ. 3, εδ. Β6, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *