ροή ειδήσεων

Ετοίμαζαν ακροδεξιά προβοκάτσια στα Ιμια -Παραμονή του συλλαλητηρίου [εικόνες & βίντεο]



Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές ασφάλειας αλλά και το υπουργεία Εξωτερικών, Αμυνας και Ναυτιλίας για την αποτροπή προβοκάτσιας «εθνικιστικού αρώματος» στις βραχονησίδες Ίμια, τις παραμονές του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, εθνικιστικοί κύκλοι που δηλώνουν ότι έχουν ενεργό ρόλο στη διοργάνωση του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα την Κυριακή, τις τελευταίες ημέρες μετέβησαν στην Κάλυμνο αναζητώντας πλωτό μέσο για να μεταβούν πιθανότατα στο χώρο των βραχονησίδων Ίμια στην επέτειο της κρίσης κατά το έτος 1996.

Ειδικότερα στο επίκεντρο της υπόθεσης αλλά και των αρχών βρίσκεται ο Βασίλειος Πετρομιχελής, χαμηλόβαθμος υπάλληλος του ΥΠ.ΕΞ και επικεφαλής της γνωστής ακροδεξιάς εθνικιστικής ομάδας «Ανακατάληψη» και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής το 2014 με τη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr καθόλη την διάρκεια της παρουσίας στο νησί, προκάλεσε το ενδιαφέρον των αστυνομικών και λιμενικών αρχών, οι οποίες και φέρεται να εμπόδισαν την μετάβασή του στα Ιμια.

Ανέβασε ο ίδιος τα «κατορθώματά του» στο facebook

Οπως ο ίδιος ο Β. Πετρομιχελής παραδέχεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πήγε στην Κάλυμνο και προσπάθησε να βρει πλωτό μέσο για να μεταβεί στα Ιμια. Επίσης, παραδέχεται ότι οι τοπικές αστυνομικές και λιμενικές αρχές απέτρεψαν τα σχέδια του. Ανήρτησε μάλιστα και σχετικό βίντεο όπως και φωτογραφίες.


Χαρακτηριστικά έγραψε στις 31 Ιανουαρίου «Το περιπολικό της αστυνομίας κάτω από το ξενοδοχείο μου»




Ο Β. Πετρομιχελής ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Αθήνα για να παραστεί στο συλλαλητήριο και ανήρτησε μια φωτογραφία με κρεμάλα, απειλώντας τους πολιτικούς.

 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *