επικαιρότητα

Δενδροφύτευση στην περιοχή ΓενναδίουΠαρόδια δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/2/2018 στην περιοχή της Δ.Κ. Γενναδίου στον επαρχιακό δρόμο προς την Δ.Κ. Λαχανιάς.

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου σε συνεργασία με το Περιφερειακό Φυτώριο και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ οργάνωσαν την φύτευση 2000 πικροδαφνών αμφίπλευρα του δρόμου με σκοπό τον καλλωπισμό αλλά και τον εμπλουτισμό της περιοχής με ανθεκτικά και άκαυστα είδη.

Στην δενδροφύτευση συμμετείχαν μόνο οργανωμένες εθελοντικές ομάδες και όχι μεμονωμένοι πολίτες λόγω της επικινδυνότητας που παρουσίαζε η κυκλοφορία του δρόμου.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Μιχάλης Μπαριανάκης ευχαριστεί όλες τις Εθελοντικές ομάδες που έλαβαν μέρος: ΕΟΠΚ – CBR Δωδ/σου, ΕΟΚ Ρόδου, ΕΘΟΜΑΚ Σαλάκου, την 95 ΑΔΤΕ κλιμάκιο Γενναδίου και το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου. Φυσικά ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την στήριξη του και τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Ευστρατίου και το προσωπικό του τμήματος του για την αμέριστη βοήθεια τους.Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Μιχαήλ Μπαριανάκης

Περιφερειακός Σύμβουλος

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά