ροή ειδήσεων

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τη μήνυση του Αντώνη Σαμαρά



Στη σύλληψη του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου προέβη η αστυνομία το μεσημέρι της Δευτέρας μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο κ. Βαξεβάνης είχε αναρτήσει στο Twitter γελοιογραφία στο Twitter στην οποία υπονοείται ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει σχέση με δολοφονία προσώπου σχετιζόμενου με την υπόθεση Novartis. O κ. Βαξεβάνης κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων.

«Η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας» είχαν δηλώσει μεταξύ άλλων συνεργάτες του κ. Σαμαρά.



Στην ομιλία του στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτκής, o Aντώνης Σαμαράς κατήγγειλε ότι η εφημερίδα Documento του κ. Βαξεβάνη ήξερε για τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων πριν γίνουν στις 4 Φεβρουαρίου.

Λίγο νωρίτερα, ο δήμος είχε αθωωθεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για την κατηγορία της δυσφήμισης της κυρίας Λίνας Νικολoπούλου συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα για παλαιό δημοσίευμα του περιοδικού Ηotdoc. Ο Βαξεβάνης αθωώθηκε με πλειοψηφία με 2-1, ενώ αθωωτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή ο εκδότης του Documento ανάρτησε άρθρο με τον τίτλο «Γαμώ το κεφάλι σου Αντωνάκη», κάτι που μπορεί μόνο να περιγραφεί μόνο ως δημοσιογραφική αλητεία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *