ροή ειδήσεων

Έστειλε… πυροκροτητές στην κουμπάρα της γιατί της χρωστούσε λεφτά!



Απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνίστρια μια 45χρονη με καταγωγή από τον Βόλο.


Αστυνομικό μυθιστόρημα θυμίζει μια υπόθεση εκβίασης που απασχολεί την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη, με «εγκέφαλο» μια 45χρονη που γεννήθηκε στο Βόλο και μένει στην Αθήνα.

H 45χρονη φέρεται να εκβίαζε την συνομήλικη κουμπάρα της, με απειλητικά τηλεφωνήματα και SMS αρχικά για δήθεν χρήματα που έδωσε το 2003 για έργο που τελικά δεν έγινε. Το αποκορύφωμα ήταν να αφήσει φακέλους που περιείχαν ηλεκτρικούς πυροκροτητές, τόσο στο εμπορικό κατάστημα που διατηρεί η κουμπάρα της στο Βόλο, όσο και στο γραφείο της δικηγόρου της!

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, η δράστιδα, που κατάγεται από τον Βόλο και μένει στην Αθήνα, αξίωνε από τη Βολιώτισσα, που είναι κουμπάρα της, ποσό 15.000 €, που φέρεται να είχε δώσει το 2003 στον πολιτικό μηχανικό σύζυγό της, για έργο που δεν έγινε.

Η δράστιδα, από το περασμένο καλοκαίρι, άρχισε να ζητάει πίσω επιτακτικά τα χρήματά της και, αφού είδε ότι η άλλη γυναίκα δεν ενέδιδε, από τις αρχές Ιανουαρίου άρχισε να κάνει απειλητικά τηλεφωνήματα και να στέλνει μηνύματα στη Βολιώτισσα καταστηματάρχη, ενώ στη συνέχεια «επιστράτευσε» και έναν άγνωστο άνδρα, για να την απειλεί.
Έστειλε πυροκροτητές

Τελικά αφού δεν βγήκε αποτέλεσμα ξανά, το πρωί του περασμένου Σαββάτου η 45χρονη Βολιώτισσα καταστηματάρχης βρήκε σε κίτρινο φάκελο, έξω από το κατάστημά της έναν ηλεκτρικό πυροκροτητή, ενώ το ίδιο «δώρο» βρέθηκε και στη θυρίδα της δικηγόρου της το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Η κατοχή πυροκροτητών εμπίπτει σε παράβαση του νόμου περί κατοχής εκρηκτικών υλών. Σύμφωνα με αξιωματικούς της Αστυνομίας, οι πυροκροτητές είναι επικίνδυνοι και μπορούν να προκαλέσουν μικρής ισχύος έκρηξη, τραυματίζοντας ακόμη και σκοτώνοντας άνθρωπο!
Καταγγελία στην Αστυνομία

Αμέσως η καταστηματάρχης έκανε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που μετά από έρευνα εντόπισε την 45χρονη Αθηναία, η οποία συνελήφθη με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί παρέλαβαν τους δύο πυροκροτητές που θα σταλούν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ δεν έγινε γνωστό αν περιείχαν ή όχι εκρηκτική ύλη.

Χθες η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, με τις κατηγορίες της εκβίασης και της παράβασης του νόμου περί εκρηκτικών υλών και αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της, μέχρι να γίνει η δίκη της.

Τέλος, σημειώνεται ότι η 45χρονη που συνελήφθη, έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία για εκβίαση τους τελευταίους μήνες του 2016, ενώ παρόμοια υπόθεση δεν έχουν αντιμετωπίσει ξανά αστυνομικοί του Βόλου.

Πηγή: magnesianews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *