ροή ειδήσεων

«Απόδραση» με ανατροπή έπειτα από… θρίλερ! (Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο: 71-77)



Για τη 18η «στροφή» της Basket League, Κολοσσός Ρόδου και Λαύριο αναμετρήθηκαν στην έδρα του πρώτου. Έπειτα από ένα ματς πολύ θεαματικό, το οποίο κατέληξε σε ντέρμπι, η ομάδα του Λαυρίου με ανατροπή επικράτησε με 77-71 τελικό σκορ. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Μάρβιν Τζόουνς με 15 πόντους ενώ στον αντίποδα, ο Τόνι Μέιερ με 20 πόντους ξεχώρισε για τους φιλοξενούμενους.

Με φόρα μπήκε στο ματς ο Κολοσσός που στο πρώτο δεκάλεπτο κιόλας του αγώνα έδειξε τις διαθέσεις του. Με ένα σερί 7-0 πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα (8-4) το οποίο και διατήρησε μέχρι και την ολοκλήρωσή του με ακόμα ένα θετικό σερί. Το 18-10 της πρώτης περιόδου ήταν λογικότατη απόρροια της… υποτονικής κατάστασης του Λαυρίου.

Οι φιλοξενούμενοι μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου είχαν σημειώσει αρκετά χαμηλά ποσοστά ευστοχίας γεγονός που έδωσε αρκετό χώρο στους Ροδίτες να κάνουν πιο εύκολα… τη δουλειά τους. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με πολύ ενέργεια και άκρως επιθετικά. Όμως στο επόμενο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι «ανέβασαν στροφές», πέτυχαν καλύτερο επιμέρους σκορ όμως ο Τσαλμπούρης με buzzer beater τρίποντο έληξε το ματς στο πρώτο μέρος με 36-30.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κάνουν πιο «κλειστό» παιχνίδι και σταθερά το Λαύριο να… ακολουθεί αφού οι γηπεδούχοι διατηρούσαν με όλες τους τις δυνάμεις το προβάδισμα. Όμως και αυτές είχαν κάπου το… όριό τους αφού προς τη λήξη του χρόνου για το τρίτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να ισοφαρίσουν το αποτέλεσμα αρκετές φορές.

Όλα κρίθηκαν τελικά στην τελευταία περίοδο με το ματς να έχει γίνει… σωστό ντέρμπι. Οι ρυθμοί ήταν πιο ανεβασμένοι, οι ομάδες έπαιζαν ακόμα πιο «δυνατά» και το σκοράρισμα ήταν αλλεπάλληλο. Το Λαύριο περίπου στα μισά του χρόνου έκανε και την ανατροπή (60-63) με ένα 4-0 σερί του Νίξον. Αυτό ήταν και το κομβικό σημείο της αναμέτρησης μιας και για το υπόλοιπο του χρόνου, οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν καμία ευκαιρία και μπόρεσαν με ανατροπή να επικρατήσουν στο τέλος με 71-77.

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 36-30, 52-48, 71-77


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *