ροή ειδήσεων

Ήττα εκτός για τον Κολοσσό από τον ΓΣΛ Φάρο με 79-77



Με ένα τρομερό τρίποντο του «καυτού» Στιβ Μπαρτ, ο ΓΣΛ Φάρος επικράτησε του Κολοσσού με 79-77 και κοιτά μέχρι τα πλέι-οφ, ξεμπερδεύοντας με την παραμονή στη Stoiximan.gr Basket League!




Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που τα είχε... όλα, ο ΓΣΛ Φάρος επιβλήθηκε του Κολοσσού με 79-77 και ανέβηκε στο 8-13, κάνοντας αποφασιστικό βήμα παραμονής στη Stoiximan.gr Basket League! Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου χρειάστηκε ένα σπουδαίο σουτ του Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ, εφτά δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ώστε να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική νίκη, την ώρα που ο Τι Τζέι Μπρέι αστόχησε στο σουτ που θα έδινε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Στο 9-12 πλέον η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.



Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και προηγήθηκαν με 10-4 στο 3ο λεπτό, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και πέρασαν άμεσα μπροστά στο σκορ με 13-12 (6'). Στην ίδια διαφορά έκλεισε πάντως η πρώτη περίοδος, που βρήκε τον ΓΣΛ Φάρο να προηγείται του Κολοσσού με 19-18.

Σε απόλυτη ισορροπία κύλησαν τα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες με 26-26 στο 14ο λεπτό, ωστόσο σε εκείνο το σημείο ο ΓΣΛ Φάρος έτρεξε ένα μικρό σερί 7-0, με το οποίο προηγήθηκε με 33-26. Ο Κολοσσός αντέδρασε και πάλι, κάτι που έφερε ως άμεσο αποτέλεσμα την ισοπαλία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (38-38).

Η ομάδα της Ρόδου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και ξεκίνησε εντυπωσιακά στη τρίτη περίοδο, κάτι που αποσυντόνισε εντελώς τους γηπεδούχους. Ο Κολοσσός έτρεξε ένα τρομερό σερί 14-0 και προηγήθηκε με 52-38 στο 24ο λεπτό, με τον Φάρο να απαντά με δικό του 12-0 και να μειώνει σε 52-50. Το παιχνίδι έγινε εκ νέου... ντέρμπι και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με τον Κολοσσό στο +5 (62-57).

Στο ίδιο μοτίβο κύλησαν τα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου, με τον Κολοσσό να διατηρεί το προβάδισμα και τον ΓΣΛ Φάρο να προσπαθεί συνεχώς να «ροκανίσει» την διαφορά. Μάλιστα, η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου μείωσε στον πόντο (77-76) με έμμεσο τρίποντο του Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ (38'), ενώ ο ίδιος παίκτης με ένα σπουδαίο σουτ έδωσε τελικά τη νίκη στους γηπεδούχους, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan.gr Basket League!

Δεκάλεπτα: 19-18, 38-38, 57-62, 79-77

Ο MVP: Ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ. Ο Αμερικανός γκαρντ «σκότωσε» τον Κολοσσό με ένα τεράστιο τρίποντο και με τους 18 πόντους που πέτυχε πρωταγωνίστησε σε μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του.

Ο Σκληρός: Ο Νώντας Παπαντωνίου μέτρησε 15 πόντους και 8 ασίστ, προσθέτοντας ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Ο Πεσμένος: Ο Μάρβιν Τζόουνς έμεινε στους 4 πόντους και δεν έπιασε τα κλασικά αγωνιστικά του στάνταρ.

Ο Αόρατος: Ο Γιάννης Γεωργαλλής πέρασε απαρατήρητος στα 7:48" που βρέθηκε στο παρκέ.

Η Στιγμή: Φυσικά το μεγάλο τρίποντο του Μπαρτ, με το οποίο ο ΓΣΛ Φάρος έφτασε σε μία τεράστια νίκη.

Η Γκέλα: Ο Κολοσσός δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει με επιτυχία τον Μπαρτ, που πέτυχε 6 σερί πόντους σε κρίσιμα σημεία, «σκοτώνοντας» την ομάδα της Ρόδου.

Η Εξέδρα: Οι φίλαθλοι του ΓΣΛ Φάρου στήριξαν την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου και πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη, που φέρνει τον σύλλογο πιο κοντά στη παραμονή αλλά και στα... πλέι-οφ της Stoiximan.gr Basket League.



Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *