ροή ειδήσεων

Φρίκη στη Ρόδο – Βίαζε 8χρονο ενώ τον έβαζε να βλέπει βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο



Καταγγελία – σοκ – Ένας 35χρονος φέρεται να βίαζε έναν 8χρονο – Αφού του έβαζε να βλέπει στην τηλεόραση βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο, ασελγούσε σε βάρος του – Μάλιστα τον δωροδοκούσε, δίνοντάς του 5 ευρώ – Σοκάρουν τα στοιχεία


Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση παιδεραστίας στη Ρόδο, στην οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί ένας 35χρονος αλλοδαπός. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα τριών παιδιών στις Αρχές, ο 35χρονος φέρεται να ασελγούσε στον 8χρονο γιο της.


Η ανύπαντρη αλλοδαπή μητέρα ενημερώθηκε τυχαία από το 10χρονο παιδί της, ότι ο κατά δύο χρόνια μικρότερος αδελφός του, συχνάζει στο σπίτι του 35χρονου αλλοδαπού, γείτονά τους και ότι ο τελευταίος του δίνει χρήματα.

Η μητέρα θορυβημένη αφού μέχρι τότε δεν ήταν υποψιασμένη, μίλησε με το 8χρονο παιδί της και πληροφορήθηκε ότι ο 35χρονος τον Ιούνιο του 2017, τον οδήγησε στην οικία του και εκεί αφού έβαλε στην τηλεόραση του βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο τον εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, προσφέροντάς του ως αμοιβή 5 ευρώ. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας της Ρόδου «Δημοκρατική», επαναλήφθηκε κι άλλες φορές.

Η μητέρα, ενημέρωσε οικεία της πρόσωπα και την Αστυνομία την 27η Μαρτίου 2018 κι έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *