ροή ειδήσεων

Οι φαντάροι που έριξαν τον σκύλο από τον γκρεμό τώρα ζητούν συγγνώμη – Η δήλωσή τους



Οι δράστες της αποτρόπαιας ενέργειας από το στρατόπεδο στην Κόνιτσα, ταυτοποιήθηκαν και μάλιστα ζήτησαν δημόσια συγνώμη με κοινή τους δήλωση, στην οποία αναφέρουν.

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Νικόλαος Τζούνας

Γεώργιος Χαρίτος».

Η δήλωσή τους δημοσιεύθηκε στο thespro.gr.

Στο στρατοδικείο οι τρεις φαντάροι

Σε βάρος των δραστών κατέθεσαν στρατιώτες που υπηρετούσαν στην ίδια μονάδα με τους τρεις που κακοποίησαν τον σκύλο.

Από την πλευρά της η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αποστείλει στην αρμόδια στρατιωτική ανακριτική Αρχή το υλικό που συγκέντρωσε και το οποίο θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των τριών πρώην φαντάρων.

Καλά στην υγεία του το σκυλάκι

Το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του και ζει. Σε επίσημη ενημέρωση από τον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων αναφέρεται πως ο σκύλος ζει και θα βρεθεί υπό τη φροντίδα εθελοντών του σωματείου Κόνιτσας.

«Ένας παππούς το ταΐζει στο χωριό Πληκάτι, και καμιά φορά πάει και στο στρατόπεδο, αλλά ο παππούς είναι ο μόνος που το πλησιάζει. Κανείς άλλος», αναφέρει ο Σύλλογος. Μάλιστα, αύριο αναμένεται στο σημείο να μεταβούν μέλη του Φιλοζωϊκού σωματείου Κόνιτσας.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/3/18 19:17

    Μαγκια στο ανυπερασπιστο σκυλακι.Τωρα μυξοκλαινε και ζητανε συγνωμη.Ολοι αυτοι που κακομεταχειριζονται αδυνατους και ζωα τετοια θρασυδειλα τομαρια ειναι.Αυτοι και εξω που θα βγουνε(ευχομαι να αργησουν παρα πολυ) τα ιδια θα κανουνε και οταν δεν θα βρισκουνε ανυπερασπιστα ζωα θα τα κανουν σε αδυνατους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/3/18 19:58

    Ατυχές συμβάν....και δεν είχανε πρόθεση να αξιοποιήσουν το ζώο και ζητούν την επεικια..μαλλον δεν φανταζόταν ποτέ αυτήν την τροπή ...καμία επιείκεια δεν πρέπει να υπάρξει και να τους επιβληθεί το πρόστιμο των 30000 ευρώ στον καθένα ξεχωριστά και ότι ορίζεται από την υπάρχουσα νομοθεσία ...Ατυχές συμβάν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/3/18 22:04

    Τη συγγνώμη ρε; Ντροπή σας ρε ωραία σας μεγάλωσαν οι γονείς σας. Εσάς στο γκρεμό έπρεπε να πετάξουν. Ο σκύλος έζησε από τύχη μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/18 00:05

      Αυτά τα λόγια είναι νομική συμβουλή ...δεν τα βγάλανε από το μυαλό τους....είναι η πρώτη κίνηση ...έπειτα ακολουθεί..το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας του προτερου έντιμου βίου...κτλ....προσέξατε την λεπτομέρεια...?το χαρακτήρισαν ατυχές συμβάν δηλαδή ατύχημα χωρίς πρόθεση....το υποβαθμισανε με τα λόγια τους σε πλημελλημα...Δηλαδή αν σε πιάσουν δύο άτομα από χέρια και πόδια και σε κάνουν εί ..οπ και σε πετάξουν σε κάποια χωματερή θα πούνε ότι παίζανε δεν είχανε πρόθεση και ότι τους γλίστρησες...το χειρότερο όμως ξέρεται ποιο είναι παίζουν με την νοημοσύνη όλων ...μας!

      Διαγραφή
    2. Και κάτι σημαντικό.. Ευχαριστώ πολύ σαν πολίτης την ΣΔΗΕ που κινήθηκε αστραπιαία και οδήγησε Αυτά τα μιάσματα στην δικαιοσύνη.ευχαριστω για την ευαισθητοποίηση που δείξατε απέναντι σε έναν σκυλάκο...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *